www.avg.com z registracijo na BETA portal." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

AVG Mobile Security BETA je uporabnikom na voljo zastonj


23.06.2007
Objavil: Sašo Mlakar

GRISOFT je pred kratkim najavil njihov nov dodatek v varnostni portfelj in sicer AVG Mobile Security. AVG Mobile Security je trenutno v testni fazi in je uporabnikom na voljo zastonj, naložijo pa si ga lahko s strani www.avg.com z registracijo na BETA portal.

Varnostni sistem bo trenutno ščitil zgolj uporabnike Symbian UIQ 3.0 operacijskega sistema, združljiv je na primer z mobilnimi telefoni Sony Ericsson P990i, M600i in W950i, kmalu pa bo lahko varoval tudi druge mobilne telefone.

Novi AVG Mobile Security vsebuje protivirusni program in program za izločanje nezaželjenih in reklamnih SMS sporočil. Vsebuje tudi napredne funkcije, kot so obširne sistemske nastavitve ter planiranje in določanje izjem, katere so na voljo z ostalimi AVG proizvodi.

»Kot naš prvi produkt za mobilne telefone, je AVG Mobile Security narejen za pomoč uporabnikom pri ohranjanju zaščitene komunikacije vedno in povsod,« je razložil Larry Bridwell, podpredsednik družbe GRISOFT. »Hekerji sedaj ugotavljajo načine, kako dostopati do podatkov na mobilnih telefonih, mi pa želimo pred njimi zaščititi naše uporabnike. Gledamo naprej in želimo še izboljšati varnost AVG-ja ter z njim zaščititi čim več mobilnih telefonov.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki