marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

ASUS tablice med prvimi z nadgradnjami na Android 4.1


10.08.2012
Objavil: Dare Gliha

Podjetje ASUS je objavilo, da bo za večino svojih tabličnih računalnikov ponudilo nadgradnjo operacijskega sistema Android različice 4.1 (z razvojnim imenom Jelly Bean), ko bo ta uradno na voljo. Nadgradnje bodo kot prvi deležni uporabniki tablic ASUS Transformer Pad, ASUS Transformer Pad Prime in ASUS Transformer Pad Infinity, v ASUS-u pa preverjajo možnost namestitve omenjenega operacijskega sistema tudi na druge modele tabličnih računalnikov.

Uporabniki tabličnih računalnikov ASUS so v preteklosti že spoznali prizadevanja proizvajalca, da svoje naprave kar se da redno posodablja in jim dodaja nove funkcionalnosti. Filozofija, ki jo v ASUS-u imenujejo ‘Design Thinking’, se podrobno posveča tudi poprodajnim aktivnostim izdelkov. Zanesljiva in redna podpora pripomore h kakovostni uporabniški izkušnji, zato si v ASUS-u prizadevajo, da njihovi izdelki delujejo kar najboljše čim dlje.

Tablični računalniki ASUS Transformer Pad, ASUS Transformer Pad Prime in ASUS Transformer Pad Infinity bodo tako med prvimi na svetu deležni nadgradnje operacijskega sistema Android na različico 4.1 (Jelly Bean). V naslednjih mesecih pa lahko takšno nadgradnjo pričakujejo tudi uporabniki nekaterih drugih modelov tablic ASUS.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki