marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

slikaSamsung Galaxy mobilniki in tablice del Android Enterprise Recommended programa
18.11.2020

Samsung Electronics se je pridružil programu družbe Google - Android Enterprise Recommended - katerega namen je podjetjem olajšati vključevanje mobilnih rešitev v vsakodnevno poslovanje. Sodelovanje v programu je dodatno zagotovilo uporabnikom, da Samsung naprave izpolnjujejo - in dejansko presegajo - zahteve glede strojne in programske opreme, ki jih je določila družba Google.

članki

ASUS tablice med prvimi z nadgradnjami na Android 4.1


10.08.2012
Objavil: Dare Gliha

Podjetje ASUS je objavilo, da bo za večino svojih tabličnih računalnikov ponudilo nadgradnjo operacijskega sistema Android različice 4.1 (z razvojnim imenom Jelly Bean), ko bo ta uradno na voljo. Nadgradnje bodo kot prvi deležni uporabniki tablic ASUS Transformer Pad, ASUS Transformer Pad Prime in ASUS Transformer Pad Infinity, v ASUS-u pa preverjajo možnost namestitve omenjenega operacijskega sistema tudi na druge modele tabličnih računalnikov.

Uporabniki tabličnih računalnikov ASUS so v preteklosti že spoznali prizadevanja proizvajalca, da svoje naprave kar se da redno posodablja in jim dodaja nove funkcionalnosti. Filozofija, ki jo v ASUS-u imenujejo ‘Design Thinking’, se podrobno posveča tudi poprodajnim aktivnostim izdelkov. Zanesljiva in redna podpora pripomore h kakovostni uporabniški izkušnji, zato si v ASUS-u prizadevajo, da njihovi izdelki delujejo kar najboljše čim dlje.

Tablični računalniki ASUS Transformer Pad, ASUS Transformer Pad Prime in ASUS Transformer Pad Infinity bodo tako med prvimi na svetu deležni nadgradnje operacijskega sistema Android na različico 4.1 (Jelly Bean). V naslednjih mesecih pa lahko takšno nadgradnjo pričakujejo tudi uporabniki nekaterih drugih modelov tablic ASUS.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki