marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Applov prihajajoči iPhone 9 bo vendarle imenovan iPhone SE


08.04.2020
Objavil: Dare Gliha

Dolgo pričakovani vstopni mobilnik v jabolčni svet, za katerega se je predvidevalo, da se bo imenoval iPhone 9 bo očitno vendarle dobil ime predhodnika, imenoval se bo torej iPhone SE z oznako modela 2020.

Ime je razkril portal 9to5Mac, ki je na Applovi uradni strani opazil zaščito za zaslon, ki bo kompatibilna z modeli iPhone 7/8 in SE, kar dodatno potrjuje tudi govorice, da bo nova naprava imela še vedno zaslon velikosti 4,7 palca.

iPhone SE 2020 naj bi bil na voljo v različicah z 64 GB, 128 GB ali 256 GB pomnilnika, na izbiro pa bodo tri barvne različice: črna, bela in rdeča. Nov mobilnik naj bi poganjal procesor A13 Bionic, začetna cena pa naj bi bil 399 dolarjev.

Pojavljajo se še govorice o večji različici z 5,5 palčnim zaslonom, žal pa več informacij o tem modelu zaenkrat še ni. Apple naj bi novinca predstavil že prihodnji teden in sicer 15. aprila, lahko pa se predstavitev glede na zadnje uhajajoče informacije zgodi celo prej.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki