marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

Apple dobavitelje opozoril na padanje povpraševanja


08.12.2021
Objavil: Dare Gliha

Po navedbah industrijskih virov, ki jih citira Bloomberg, je Apple obvestil svoje dobavitelje, da se je povpraševanje po seriji iPhone 13 upočasnilo in da bodo pri kalifornijskem podjetju posledično še znižali svoja naročila.

Še pred tem obvestilom so pri Applu zaradi pomanjkanja nabora čipov zmanjšali svoje ocene proizvodnje iPhonov za letošnje leto in sicer iz prvotnih 90 milijonov na 80 milijonov mobilnikov, sedaj pa bodo očitno te številke ponovno popravljene, seveda navzdol. Eden od večjih razlogov, zakaj Apple opaža zmanjšano povpraševanje je ta, da se potrošniki odločajo, da bodo preskočili nakup iPhonov, saj je želene kombinacije precej težko kupiti.

Kljub nenehnim težavam pa analitiki vseeno napovedujejo rekordno praznično sezono za Apple, s predvideno prodajo v zadnjem četrtletju za več kot 117 milijard dolarjev ali šest odstotkov bolje kot v enakem obdobju lani. Omenjenih govoric o znižanju naročil pri Applovih poslovnih partnerjih še niso komentirali.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki