marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaQualcomm tiho predstavi čipovje Snapdragon 6s Gen 3
14.06.2024

Qualcommova trenutna shema poimenovanja je lahko včasih zmedena, vendar črka „s“ na splošno označuje „nižji“ model v liniji in točno to je novi Snapdragon 6s Gen 3. Qualcomm je informacije o novi mobilni platformi tiho in brez velikega pompa objavil na svoji spletni strani. Razumemo, saj Snapdragon 6s Gen 3 ni posebno zanimiv čip.

slikaHibridna umetna inteligenca v službi človeka odpira nove možnosti
12.06.2024

Smo na začetku najbolj vznemirljivega in morda enega od prelomnih trenutkov v tehnološki industriji. Vstopili smo v dobo mobilne umetne inteligence – ki jo je začel Samsung z uvedbo funkcij Galaxy AI na Galaxy S24 seriji, njihovem prvem telefonu z umetno inteligenco.

slikaV aprilu povečana prodaja iPhonov na Kitajskem
10.06.2024

Pred nekaj tedni je Tim Cook napovedal, da bo prodaja iPhonov na nekaterih trgih (tudi na Kitajskem) narasla in imel je prav. Poročilo Kitajske akademije za informacijsko in komunikacijsko tehnologijo (CAICT) kaže, da so se pošiljke pametnih telefonov tujih blagovnih znamk aprila povečale za 52 % - in večina telefonov tujih blagovnih znamk na Kitajskem ima na zadnji strani logotip Apple.

slikaGoogle bo omogočil urejanje sporočil RCS
07.06.2024

Urejanje sporočil v aplikacijah za klepet je fukcija, ki je znana že vrsto let, vendar smo končno dočakali, da so jo sprejeli tudi nekateri največji odjemalci za sporočanje. Instagram je pred kratkim uvedel funkcijo urejanja v svojih klepetalnicah skupaj s Facebookovim Messengerjem in aplikacijo WhatsApp. Zdaj pa Google to omogoča tudi za sporočila RCS.

članki

Apple naj bi zamaknil dobavo iPhona 15 Pro Max do oktobra


01.09.2023
Objavil: Dare Gliha

Apple naj bi septembra predstavil serijo iPhone 15, model Pro Max pa bo prvi pametni telefon s periskopsko kamero. Po navedbah enega od analitikov bi ta funkcija zdaj lahko povzročila zamudo pri dobavi, saj Sony ne more zagotoviti zadostnega števila senzorjev.

Zaradi motenj se bo dobava iPhona 15 Pro Max verjetno zamaknila za štiri tedne. Napoved serije Apple iPhone 15 bo verjetno 13. septembra, prednaročila se bodo odprla 15. septembra, dobave pa naj bi se začele sedem dni pozneje. Zaradi pričakovane tri do štiritedenske zamude, pa bi se lahko dobava telefonov Pro Max premaknila med 6. in 13. oktobrom.

Zamude v proizvodnji za Apple niso nič novega - iPhone XR je prišel kasneje kot serija XS zaradi zamude pri pošiljanju sestavnih delov podjetju Pegatron. Enako se je zgodilo dve leti pozneje, ko sta morala iPhone 12 mini in iPhone 12 Pro Max narediti prostor za iPhone 12 in iPhone 12 Pro.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki