marketing
več | arhivpoudarjeno
slika5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom
21.09.2023

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

slikaOperaterji na Finskem začasno ustavili prodajo telefonov Xiaomi
25.09.2023

Xiaomi bi lahko imel težave s prodajo svojih naprav na Finskem, je razkrilo poročilo podjetja Suomimobiili. Trije glavni operaterji, Telia, DNA in Elisa, začasno ustavljajo prodajo kitajskega podjetja kot odziv na prisotnost znamke v Rusiji po začetku vojne v Ukrajini lani.

slikaMediaTek razvija prvi 3nm čip s procesno tehnologijo TSMC
22.09.2023

MediaTek je uspešno razvil svoj prvi 3nm čip, ki temelji na 3nm procesni tehnologiji podjetja TSMC. Novi 3nm čipset bo na trgu predstavljen prihodnje leto kot član paradnega konja serije Dimensity.

slikaApple obljublja posodobitev programske opreme za zmanjšanje sevanja iPhona 12
20.09.2023

Francoska nacionalna agencija za frekvence (ANFR) je pred nekaj dnevi prepovedala prodajo iPhona 12 v državi, ker je ugotovila, da naprava oddaja več elektromagnetnih valov, kot je dovoljeno v skladu s predpisi EU. Njena specifična absorpcijska stopnja (SAR) je bila nad zakonsko dovoljeno mejo.

slikaHuawei predstavlja jesenske novosti
18.09.2023

Huawei je v Barceloni organiziral prireditev, na kateri so predstavili nove nosljive naprave in strategijo »Fashion Forward«, ki zlitje tehnologij z modnim slogom dviguje na višjo raven. Huawei s tem razkriva ambicijo, da revolucionira industrijo nosljivih naprav z brezhibnim združevanjem vrhunske tehnologije, modnega oblikovanja in zdravstvenih funkcij usmerjenih k uporabniku.

članki

Apple naj bi zamaknil dobavo iPhona 15 Pro Max do oktobra


01.09.2023
Objavil: Dare Gliha

Apple naj bi septembra predstavil serijo iPhone 15, model Pro Max pa bo prvi pametni telefon s periskopsko kamero. Po navedbah enega od analitikov bi ta funkcija zdaj lahko povzročila zamudo pri dobavi, saj Sony ne more zagotoviti zadostnega števila senzorjev.

Zaradi motenj se bo dobava iPhona 15 Pro Max verjetno zamaknila za štiri tedne. Napoved serije Apple iPhone 15 bo verjetno 13. septembra, prednaročila se bodo odprla 15. septembra, dobave pa naj bi se začele sedem dni pozneje. Zaradi pričakovane tri do štiritedenske zamude, pa bi se lahko dobava telefonov Pro Max premaknila med 6. in 13. oktobrom.

Zamude v proizvodnji za Apple niso nič novega - iPhone XR je prišel kasneje kot serija XS zaradi zamude pri pošiljanju sestavnih delov podjetju Pegatron. Enako se je zgodilo dve leti pozneje, ko sta morala iPhone 12 mini in iPhone 12 Pro Max narediti prostor za iPhone 12 in iPhone 12 Pro.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki