marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

članki

Apple Watch Ultra 2 bo imela 3D tiskane dele


24.07.2023
Objavil: Dare Gliha

Ming-Chi Kuo, vir številnih govoric in notranjih informacij, povezanih z družbo Apple, je objavil novo poročilo. Tokrat analitik potrjuje prejšnje govorice, da bo Apple izdal naslednika prve ure Apple Watch Ultra, in sicer še letos.

Kuo omenja le, da bo nova nosljiva naprava na voljo nekje v drugi polovici letošnjega leta, vendar je razumljivo, da bo predstavljena septembra skupaj z novimi iPhoni ali morda, kar je manj verjetno, oktobra na drugem dogodku. Ne glede na to, kdaj bo predstavljena, bo imela zanimivo lastnost: 3D tiskane dele.

Apple naj bi aktivno uporabljal tehnologijo 3D tiskanja in jo uporabil za "nekatere mehanske dele iz titana" prihajajoče ure Watch Ultra.

Ti deli bodo še vedno morali iti skozi nekatere postopke CNC, vendar bo tudi prehod le dela proizvodnje nekaterih sestavnih delov na 3D-tiskanje še vedno skrajšal proizvodne čase in stroške - zato predvidevamo, da Apple poskuša uporabiti ta način.

Kuo razkriva, da sta Farsoon in BLT dobavitelja 3D tiskalnikov za Apple, medtem ko je IPG Photonics ekskluzivni dobavitelj potrebnih laserskih komponent. Če se bo uvedba 3D tiskanja v proizvodnjo ure Apple Watch Ultra dobro obnesla, se pričakuje, da bo podjetje v prihodnosti to tehniko uporabilo za še več svojih izdelkov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki