marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global sodeluje z Nokio in CGI ter krepi zavezanost podjetniškemu trgu IoT
21.06.2021

HMD Global je predstavil dve strateški sodelovanji, ki bosta podkrepili rast in razvoj poslovne ponudbe interneta stvari, ki jo ponujajo podjetjem po vsem svetu. HMD Global bo sodeloval s priznanim finskim telekomunikacijskim infrastrukturnim podjetjem Nokia in globalnim svetovalnim podjetjem za informacijsko tehnologijo CGI.

slikaAndroid 12 beta je največkrat prenesena preizkusna različica v zgodovini
18.06.2021

Android 12 beta je "daleč najbolj prenesena / nameščena preizkusna različica doslej", je povedal Dave Burke, podpredsednik inženiringa za Android. Na žalost pa ob tem ni podal nobenih konkretnih številk, da bi jih lahko primerjali s prejšnjimi preizkusnimi različicami.

slikaNovi iPad mini bo pomanjšana različica iPada Air
16.06.2021

iPad mini je danes videti zastarel v primerjavi z najnovejšimi iPadi Air in iPadi Pro in tega se pri Applu dodobra zavedajo. Že neštetokrat smo slišali, da je na vrsti prenova najmanjšega tabličnega računalnika, sedaj pa novo poročilo poleg govoric pokaže tudi, kako bo izgledal novi iPad Mini.

slikaKitajske trgovine z aplikacijami odstranjujejo aplikacije za navidezne tipkovnice
14.06.2021

Kitajska si prizadeva za uveljavitev omejitve, katere vrste podatkov o uporabnikih lahko zbirajo mobilne aplikacije, posledično pa je to vplivalo že na več aplikacij. Po poročanju Reutersa sta Sogou in Iflytek virtualne tipkovnice že odstranila iz trgovin, kot sta Huawei AppGallery in App Store.

slikaAmeriška vlada prepovedala naložbe v Huawei in 58 drugih kitajskih podjetij
11.06.2021

Čeprav ima Amerika že nekaj časa novega predsednika, pa očitno ameriško-kitajskega geopolitičnega obračuna še ne bo konec. Predsednik Joe Biden namreč uveljavlja novo izvršilno odredbo, ki prepoveduje naložbe v 59 kitajskih podjetij, vključno s Huaweijem. Nova odločba preprečuje ameriške naložbe v kitajska podjetja, za katere se sumi povezava s Kitajsko Komunistično partijo.

članki

Prve slike nove generacije ure Apple Watch


26.05.2021
Objavil: Dare Gliha

Znani "tipster" John Prosser je znova združil moči s konceptualnim umetnikom Ianom Zelbom, da bi nam predstavil, kakšna bi lahko bila oblika naslednje generacije ure Apple Watch. Pričakovati je, da bo Apple s sedmo generacijo precej preoblikoval linijo pametnih ur, največja opazna razlika pa bodo ravni robovi namesto ukrivljenih.

Novi renderji prav tako prikazujejo kovinsko zeleno uro Apple Watch, ki se ujema z iPhone 12 in najnovejšim iPad Airom, poleg bolj standardnih že znanih barvnih shem v črni, beli, modri in rdeči barvi.

Pričakuje se, da bodo ure nove generacije imele enak 1,57 palčni zaslon pri manjšem 40 milimetrskem modelu in 1,78 palčni zaslon pri 44 milimetrski različici. Zelo verjetno bo tako kot že do sedaj zaslon tudi zaobljen.

Ali predstavljeni renderji res nakazujejo končno obliko nove generacije pametne ure Apple Watch pa bomo tako kot vedno morali počakati do jeseni, do Applove uradne predstavitve.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki