marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaGalaxy Watch5 serija pametnih ur nepogrešljiv spremljevalec pri vseh adrenalinskih podvigih
28.09.2022

Pametne ure Galaxy Watch5 serije prinašajo veliko novosti. Odlikuje jih podrobno spremljanje spanja, prilagojen dizajn in povečana vzdržljivost. Te nove naprave so zaveza uporabnikom, da lahko dosežejo zastavljene cilje in mejnike. Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro sta tu, da jim pri tem pomagata.

slikaOppo postal polnoleten
05.10.2022

Kitajska blagovna znamka Oppo je dopolnila 18 let in tako postala "polnoletna". Ob tej priložnosti je podjetje ustanovilo globalno skupnost Oppo (community.oppo.com), ki bo delovala kot vključujoč in odprt ekosistem za vse uporabnike Oppo, da bi jim olajšala sodelovanje, interakcijo in izmenjavo informacij.

slikaHONOR v prihodnost z "zelenimi" dejanji
03.10.2022

Podjetje HONOR si prizadeva za boljši in čistejši svet, zato v tej smeri že deluje na različnih področjih za zaščito okolja, hkrati pa upošteva želje svojih uporabnikov, da njihove naprave ne onesnažujejo okolja in človekovega zdravja.

slikaMotorola pred novo sezono lige NBA sklenila partnerstvo s Chicago Bulls
30.09.2022

Motorola in ekipa lige NBA Chicago Bulls sta napovedali večletno partnerstvo, ki se bo začelo v sezoni 2022-23. Na uradnih dresih ekipe bo kot našitek na dresu uporabljen ikonični logotip Motorole z netopirskimi krili.

slika27. NT konferenca o zeleni in digitalni preobrazbi
28.09.2022

V Portorožu je med 26. in 28. septembrom potekala že 27. NT konferenca, največja slovenska poslovno-tehnološka prireditev, ki je letos v središče postavila okrevanje gospodarstev in trajnostno rast v zaostrenih geopolitičnih in ekonomskih razmerah, prepletanje tehnologije in družbe, vključno s še posebej aktualno temo kibernetske varnosti, ter priložnosti digitalne in zelene preobrazbe doma in po svetu.

slikaSnapdragon 8 Gen 2 naj bi imel tudi visokofrekvenčno različico
28.09.2022

Skorajda je že čas za napoved naslednjega Qualcommovega paradnega čipa, zato je razumljivo, da se govorice začenjajo pojavljati vse pogosteje. Najnovejša prihaja iz Weibo kanala Digital Chat Station in napoveduje, da bi Qualcomm lahko predstavil dve ločeni različici prihajajočega Snapdragona 8 Gen 2.

članki

Apple vpoklical majhen del iPhonov 12 zaradi težav z zvočnikom


03.09.2021
Objavil: Dare Gliha

Apple je potrdil, da ima "manjši odstotek" 6,1 palčnih naprav iPhone 12 težavo, ko med telefonskim klicem iz slušalke ne prihaja zvok. Apple bo okvarjen modul brezplačno zamenjal. Omenjeno ne velja za iPhone 12 mini ali iPhone 12 Pro Max.

"Apple je ugotovil, da lahko zelo majhen odstotek naprav iPhone 12 in iPhone 12 Pro doživi težave z zvokom zaradi komponente v sprejemniku, ki lahko odpove. Prizadete naprave so bile izdelane med oktobrom 2020 in aprilom 2021. Če vaš iPhone 12 ali iPhone 12 Pro ne oddaja zvoka iz zvočnika, ko kličete ali sprejemate klice, je morda primeren za servis."

Apple se je zavezal, da bodo okvarjen del zamenjali brezplačno. Uporabniki, ki imajo težave z zvočnikom, naj se obrnejo na najbližji Apple servis ali trgovino. Kot vedno, se uporabnikom svetuje, naj pred prihodom na servis varnostno kopirajo svoje podatke v iCloud ali računalnik, saj bodo v nasprotnem primeru lahko ostali brez podatkov.

Omeniti velja, da Apple ne bo servisiral mobilnikov, ki imajo poškodovane zaslone (oz. komponente, ki bi onemogočale odpravo napake na zvočniku). Uporabnik bo moral pred tem sam poskrbeti za popravilo zaslona, pred brezplačno menjavo komponente zvočnika.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki