marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Apple ustavil proizvodnjo zaslonov OLED družbe BOE za iPhone 13


09.05.2022
Objavil: Dare Gliha

Novo poročilo trdi, da je proizvodnja zaslona OLED za iPhone 13 v podjetju BOE od februarja ustavljena. Po navedbah korejskega časopisa The Elec je bila zasnova širine vezja spremenjena brez predhodnega dovoljenja, zato je Apple svojemu partnerju naročil, naj ustavi proizvodnjo.

Zmanjšanje proizvodnje panelov OLED v podjetju BOE se je začel s pomanjkanjem integriranih vezij gonilnikov zaslona, ki jih podjetje BOE dobiva od podjetja LX Semicon - južnokorejskega polprevodniškega podjetja, ki dobavlja tudi družbi LG Display. Pomembnejši razlog pa je, da je kitajski proizvajalec enostransko spremenil tankoplastni tranzistor, kar bi vplivalo na notranjo arhitekturo telefona.

V poročilu je bilo tudi navedeno, da to vprašanje ne bo prekinilo dogovora o partnerstvu med obema podjetjema. Elec je domneval, da želi Apple ohraniti raznolikost svojih dobaviteljev OLED, da bi zmanjšal svojo odvisnost od podjetij Samsung in LG ter imel boljši pogajalski položaj. Pričakuje se, da bo BOE izdeloval zaslone za prihajajoči iPhone 14, saj njegova tovarna B11 v Sečuanu kljub nižji stopnji proizvodnje še vedno obratuje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki