marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

Apple je dodatno naročil izdelavo 10 milijonov 3G iPhone moblnikov


18.04.2008
Objavil: Marko Likar

Sodeč po analizah agencije Gartner, je Apple pred časom naročil 10 milijonov iPhone mobilnikov. Sedaj je Apple ponovno naročil 10 milijonov iPhone mobilnikov, vendar tokrat s podporo 3G omrežja, kar skupaj znaša 20 milijonov mobilnikov, ki bi naj na police prišli v bližnji prihodnosti.

Nedavne špekulacije omenjene agencije so govorile o spremembi prikazovalnika na 3G Iphone-u. Prikazovalnik naj bi baziral na OLED tehnologiji, ki omogoča tanjšo ohišje naprave in daljše delovanje baterije. Prehod na OLED tehnologijo bi bila logična poteza saj bi s manjšo porabo prikazovalnika nadomestili večjo porabo energije pri uporabi 3G omrežja.

Debelina 3G iPhone-a bi naj bila predvidoma takšna kot jo sedaj vidimo pri iPod Touch-u, kar pomeni da bo znatno tanjši kot sedanji iPhone. Dodatna dobra novica je tudi ta, da bi vsi dodatki in vse torbice za iPod Touch bile primerne za 3G iPhone-a.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki