marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaLenovo na MWC 2024 razkriva izdelke in rešitve, ki poganjajo vizijo umetne inteligence
29.02.2024

Lenovo je na sejmu MWC 2024 predstavil svoj najnovejši portfelj namensko izdelanih naprav z umetno inteligenco, programsko opremo in infrastrukturne rešitve ter predstavil dve konceptni napravi, ki izpodbijata tradicionalne oblike osebnih računalnikov in pametnih telefonov.

slikaFunkcija Instant Slow-Mo iz serije Samsung Galaxy S24 se bo prenesla tudi na starejše naprave
28.02.2024

Serija Samsung Galaxy S24 je opremljena s funkcijo Instant Slow-Mo, ki s pomočjo umetne inteligence običajen videoposnetek spremeni v posnetek s počasnim gibanjem in tako odpravi potrebo po snemanju videoposnetka v izvirnem načinu Slow-Mo. Moderator skupnosti Samsung Community je razkril, da bo Instant Slow-Mo prišel tudi na starejše Samsungove naprave.

slikaSamsung na sejmu MWC 2024 predstavlja vizijo Galaxy AI
27.02.2024

Samsung na kongresu Mobile World 2024 v Barceloni v Španiji predstavlja nove mobilne izkušnje z Galaxy AI. Obiskovalci razstavnega prostora Samsung bodo praktično izkusili Galaxy AI v vseh izdelkih Galaxy, s poudarkom na Galaxy S24 seriji, ki utira pot v novo dobo mobilne umetne inteligence.

slikaV Barceloni je vse pripravljeno na MWC 2024
26.02.2024

Danes se v Barceloni pričenja največji mobilni dogodek leta, MWC oz. Mobile World Congress 2024. Na dogodku se zbrejo proizvajalci telefonov, telekomunikacijske družbe, novinarji in analitiki, da bi razpravljali o tem, kaj bo naslednje leto prineslo industriji. Dogodek tradicionalno poteka štiri dni, organizatorji pa letos pričakujejo podobno število obiskovalcev kot lani.

članki

Apple spreminja cenovni sistem trgovine App Store


15.03.2023
Objavil: Dare Gliha

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

To je velik korak naprej v primerjavi z obstoječim sistemom 0,99 dolarja za korak, če se razvijalci odločijo, pa lahko določijo tudi vrednosti s celimi števili.

Cene za aplikacije in nakupe v aplikacijah se lahko začnejo pri 0,29 USD, najvišja cena, ki jo lahko razvijalec zaračuna, pa je 10 000 USD, čeprav bi za to potreboval posebno dovoljenje družbe Apple. Novi koraki bodo vključevali vsak interval 0,10 USD do 10 USD ali vsak interval 0,50 USD do 50 USD.

Razvijalci bodo lahko uporabljali tudi "globalno izenačene cene", ki upoštevajo najpogostejše cenovne konvencije v posamezni državi ali regiji. Dostopnost aplikacij in nakupov v aplikacijah se lahko regionalizira, kar razvijalcem omogoča, da svojim uporabnikom zagotavljajo "prilagojene storitve".

Apple bo 9. maja 2023 posodobil cene za obstoječe aplikacije in enkratne nakupe v aplikacijah v vseh 175 trgovinah App Store, globalno izenačena cena pa bo prilagojena z uporabo "javno dostopnih informacij o menjalnih tečajih iz svetovalcev za finančne podatke", je navedeno v sporočilu za javnost.

Če razvijalci ne bodo uspeli posodobiti svojih cen pred iztekom roka, bo to namesto njih storil Apple, pri čemer bo pretvorba temeljila na osnovni ceni v ameriških dolarjih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki