marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

Apple spreminja cenovni sistem trgovine App Store


15.03.2023
Objavil: Dare Gliha

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

To je velik korak naprej v primerjavi z obstoječim sistemom 0,99 dolarja za korak, če se razvijalci odločijo, pa lahko določijo tudi vrednosti s celimi števili.

Cene za aplikacije in nakupe v aplikacijah se lahko začnejo pri 0,29 USD, najvišja cena, ki jo lahko razvijalec zaračuna, pa je 10 000 USD, čeprav bi za to potreboval posebno dovoljenje družbe Apple. Novi koraki bodo vključevali vsak interval 0,10 USD do 10 USD ali vsak interval 0,50 USD do 50 USD.

Razvijalci bodo lahko uporabljali tudi "globalno izenačene cene", ki upoštevajo najpogostejše cenovne konvencije v posamezni državi ali regiji. Dostopnost aplikacij in nakupov v aplikacijah se lahko regionalizira, kar razvijalcem omogoča, da svojim uporabnikom zagotavljajo "prilagojene storitve".

Apple bo 9. maja 2023 posodobil cene za obstoječe aplikacije in enkratne nakupe v aplikacijah v vseh 175 trgovinah App Store, globalno izenačena cena pa bo prilagojena z uporabo "javno dostopnih informacij o menjalnih tečajih iz svetovalcev za finančne podatke", je navedeno v sporočilu za javnost.

Če razvijalci ne bodo uspeli posodobiti svojih cen pred iztekom roka, bo to namesto njih storil Apple, pri čemer bo pretvorba temeljila na osnovni ceni v ameriških dolarjih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki