marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov
07.06.2023

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

slikaXiaomi v prvem četrtletju prodal 30 milijonov telefonov
05.06.2023

Xiaomi je objavil svoje finančno poročilo za prvo četrtletje 2023. Številke so za kitajskega proizvajalca obetavne. Podjetje je imelo med januarjem in marcem 2023 594,8 milijona mesečnih aktivnih uporabnikov, do objave poročila pa mu je uspelo doseči mejnik 600 milijonov.

slikaZaslon, ki uporabnikom pomaga pri večjem izločanju melatonina pred spanjem
02.06.2023

HONOR namenja veliko pozornosti varni uporabi pametnih telefonov, predvsem ko gre za zdravje in zaščito oči. Tako je nedavno predstavljeni telefon HONOR Magic5 Pro postal prvi pametni telefon s certifikatom TÜV Rheinland Circadian Friendly, ki podpira možnost Circadian Night Display.

slikaSerija iPhone 16 Pro bo dobila večje zaslone in periskopske kamere
31.05.2023

Medtem ko bo serija iPhone 15 predvidoma predstavljena jeseni, se govorice o generaciji iPhone 16 pojavljajo že več mesecev. Znani Applov analitik Min-Chi Kuo je delil svojo najnovejšo informacijo, ki kaže, da bosta telefona iPhone 16 Pro in 16 Pro Plus ponujala večje zaslone in periskopske senzorje kamer.

članki

Apple sestavlja ekipo za načrtovanje čipov


29.12.2021
Objavil: Dare Gliha

Več kot devet mesecev po tem, ko so pri Applu objavil načrte za svojo novo tovarno za načrtovanje čipov s sedežem v nemškem Minhnu, so pri podjetju pričeli iskati inženirje z izkušnjami na področju modemskih čipov in brezžičnih polprevodnikov.

Nedavno poročilo Bloomberga potrjuje razvojne načrte in navaja, da Apple išče ljudi z izkušnjami s polprevodniki za bluetooth in Wi-Fi, brezžičnimi radiji, radijsko-frekvenčnimi integriranimi vezji in zasnovami brezžičnih sistemov na čipu. Vse to je še en jasen znak, da Apple trdo dela na prehodu z modemov Qualcomm in želi razviti lastne brezžične čipe za prihodnje izdelke.

Glede na novo poročilo je Applova širitev v Irvinu v južni Kaliforniji še vedno v povojih. Poleg širitev v Irvinu in Minhnu, je Apple začel ustanavljati tudi druge lokacije po ZDA in sicer v Portlandu, Oregonu, Austinu, Teksasu in Orlandu na Floridi ter tudi zunaj ZDA v Haifi in Herzliyi v Izraelu. Te lokacije niso naključne, saj so strateško postavljene na "dvorišča" obstoječih dobaviteljev čipov, kot so Intel, AMD in Infineon. Apple naj bi tudi razširil svoje načrte za razvoj čipov v Massachusettsu in na Japonskem.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki