marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMicrosoft ukinja aplikacijo Cortana za Android in iOS
16.04.2021

Microsoftovi aplikaciji Cortana za Android in iOS sta uradno prenehali delovati 31. marca 2021. Microsoftova glasovna pomočnica, alternativa Googlovemu Assistantu in Siri bo še naprej delovala v sistemu Windows 10.

slikaMediaTek leta 2020 prvi proizvajalec čipov za pametne telefone
14.04.2021

Novo poročilo DigiTimes razkriva, da je bil MediaTek leta 2020 prvi proizvajalec čipov za pametne telefone. Izjemna rast blagovne znamke je zasluga naraščajočih naročil ključnih OEM proizvajalcev, Huaweijeve prepovedi v ZDA in strateške napovedi družbe o novi liniji čipov Dimmensity z vgrajenimi modemi 5G.

slikaiPhone 13 Pro Max bo imel objektiv f/1.5
12.04.2021

Priznani analitik Ming-Chi Kuo je v pismu investitorjem razkril, da bo imel iPhone 13 Pro Max drugačno glavno kamero bolj kot drugi predstavniki serije 13. iPhone 13 Pro Max bo tako imel nekoliko svetlejšo lečo f/1.5, medtem ko bodo ostali za svoje glavne kamere imeli lečo f/1.6.

slikaHuawei z vodilnim položajem na trgu nosljivih naprav
08.04.2021

Z razcvetom trga nosljivih naprav si podjetje Huawei nenehno prizadeva zagotoviti dober tržni položaj, v letu 2020 pa je doseglo pomemben mejnik. Poleg najvišje 50,7-odstotne rasti prodaje nosljivih izdelkov na trgu, je podjetje z odprtjem laboratorija Huawei Health Lab nadalje investiralo v raziskave in razvoj.

slikaLG uradno oznanil konec mobilne divizije
06.04.2021

Kar se je govorilo že nekaj časa, je včeraj postalo uradno. LG je oznanil konec mobilne tekme in s tem izstop iz posla s pametnimi telefoni. LG bo svoj fokus in vire sedaj preusmeril na področje komponent električnih vozil, naprav IoT, pametnega doma, robotike, umetne inteligence in rešitev za podjetja.

članki

Ali Apple razmišlja o robusni različici ure?


02.04.2021
Objavil: Dare Gliha

Do zdaj je Apple ponudil več različic svoje ure Apple Watch. Obstajajo različice iz aluminija in nerjavečega jekla ter modela Watch Edition in Hermes z bolj premium materialom ohišja in paščki. Obstaja tudi različica Nike, ki ima aluminijasto ohišje in perforiran gumijast športni pašček, ne ponuja pa dodatne vzdržljivosti.

Glede na novo poročilo Bloomberga Apple sedaj razmišlja o izdelavi robustne različice ure Apple Watch, na trg pa bi jo lansirali pozno v letošnjem letu ali v začetku leta 2022. Glede na poročilo bo imela nova ura Apple Watch bolj trpežno zasnovo z zaščito pri vogalih in odpornostjo na udarce. Namenjena bo pohodnikom in ljubiteljem ekstremnih športov, poleg tega pa naj bi imela tudi izboljšano sledenje plavanju.

Omeniti še velja, da se bo ura verjetno prodajala kot nišni model, podobno kot to počnejo z modeli SE. To pa so trenutno vse informacije, ki so na voljo. Kot vedno bo na uradne informacije potrebno še malo počakati.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki