marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Apple razkril nov iTunes


13.09.2012
Objavil: Thomas Bergant

Apple je napovedal nov iTunes za računalnike Mac in PC, ki ga odlikuje popolnoma na novo zasnovan predvajalnik, celovita integracija z iCloudom in čudovit videz najbolj priljubljene spletne trgovine za glasbo, aplikacije, TV-nanizanke in filme.

Novi iTunes bo na voljo v oktobru in bo prinesel občutno poenostavljen ter prečiščen uporabniški vmesnik, ki v ospredje postavlja uporabnikom najbolj priljubljeno vsebino. Z integriranim iCloudom so vsa glasba, filmi in TV-nanizanke, nakupljeni na napravah iOS ali računalnikih, priročno prikazani v zbirki iTunes na Macu ali PC-ju, vedno na voljo. Preoblikovani iTunes Store, App Store in iBookstore so zamišljeni tako, da je izkušnja nakupovanja na iPhonu, iPadu, iPodu touch, Macu ali PC-ju enostavnejša kot kdajkoli.

»iTunes smo naredili, ker imamo radi glasbo in ker se vračamo k našim koreninam z neverjetno prečiščenim videzom, ki glasbo postavlja v ospredje,« je dejal Eddy Cue, Applov višji podpredsednik za spletno programsko opremo in storitve. »Novi iTunes v celoti uporablja iCloud in zagotavlja, da je vaša zbirka ves čas na voljo, dodali pa smo nove možnosti, ki poslušanje glasbe naredijo še zabavnejše.«

Prenovljeni iTunes na Macu in PC-ju je enostavnejši in preglednejši, priljubljeno vsebino pa ves čas ohranja pred vašimi očmi. Nov pogled na zbirko poenostavlja pogled na vašo glasbo, TV-nanizanke in filme, omogoča izbiro vsebine, ki vas zanima, in prikaže samo to. Razširljiv pogled na albume omogoča prikaz seznama skladb na posameznem albumu, medtem ko preiskujemo celotno glasbeno zbirko. Nov iskalnik išče po celotni zbirki iTunes, vključno z glasbo, filmi in TV-nanizankami. Premišljeni predvajalnik MiniPlayer poenostavlja upravljanje glasbe z majhno orodno vrstico, lahko preskočite na naslednjo skladbo ali poiščete novo – brez potrebe po podiranju zbirke. Funkcija Up Next je zabaven način vpogleda v to, katere skladbe sledijo, in omogoča izdelavo seznama predvajanja z novimi skladbami ali albumi, ki jih želite slišati.

Z iCloudom so vsi nakupi, opravljeni v iTunesu, shranjeni v oblaku in na voljo na iPhonu, iPadu, iPodu touch, Macu, PC-ju ali Apple TV-ju. Novi iTunes je v celoti integriran z iCloudom, vsi vaši nakupi pa so na voljo na Macu ali PC-ju, ne glede na to, na kateri napravi so bili opravljeni. iCloud si zapomni, kje ste nehali gledati film ali TV-nanizanko, ne glede na uporabljeno napravo.

Preoblikovani iTunes Store, App Store in iBookstore imajo prečiščen videz, ki poenostavi nakupovanje in ga naredi zabavnejšega. Najboljše vsebine so na vrhu, pregledne police pa omogočajo preprosto pregledovanje priljubljene glasbe, filmov in TV-nanizank. Na voljo je tudi zgodovina predogledanih vsebin, ki ste si jih ogledali ali poslušali. iCloud to zgodovino ohranja na vseh vaših napravah. Poleg tega lahko uporabniki poslušajo 90-sekundne glasbene odlomke in nadaljujejo s pregledovanjem trgovine.

Novi iTunes bo na voljo oktobra kot brezplačen prenos na www.itunes.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki