marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Apple razkril nov iTunes


13.09.2012
Objavil: Thomas Bergant

Apple je napovedal nov iTunes za računalnike Mac in PC, ki ga odlikuje popolnoma na novo zasnovan predvajalnik, celovita integracija z iCloudom in čudovit videz najbolj priljubljene spletne trgovine za glasbo, aplikacije, TV-nanizanke in filme.

Novi iTunes bo na voljo v oktobru in bo prinesel občutno poenostavljen ter prečiščen uporabniški vmesnik, ki v ospredje postavlja uporabnikom najbolj priljubljeno vsebino. Z integriranim iCloudom so vsa glasba, filmi in TV-nanizanke, nakupljeni na napravah iOS ali računalnikih, priročno prikazani v zbirki iTunes na Macu ali PC-ju, vedno na voljo. Preoblikovani iTunes Store, App Store in iBookstore so zamišljeni tako, da je izkušnja nakupovanja na iPhonu, iPadu, iPodu touch, Macu ali PC-ju enostavnejša kot kdajkoli.

»iTunes smo naredili, ker imamo radi glasbo in ker se vračamo k našim koreninam z neverjetno prečiščenim videzom, ki glasbo postavlja v ospredje,« je dejal Eddy Cue, Applov višji podpredsednik za spletno programsko opremo in storitve. »Novi iTunes v celoti uporablja iCloud in zagotavlja, da je vaša zbirka ves čas na voljo, dodali pa smo nove možnosti, ki poslušanje glasbe naredijo še zabavnejše.«

Prenovljeni iTunes na Macu in PC-ju je enostavnejši in preglednejši, priljubljeno vsebino pa ves čas ohranja pred vašimi očmi. Nov pogled na zbirko poenostavlja pogled na vašo glasbo, TV-nanizanke in filme, omogoča izbiro vsebine, ki vas zanima, in prikaže samo to. Razširljiv pogled na albume omogoča prikaz seznama skladb na posameznem albumu, medtem ko preiskujemo celotno glasbeno zbirko. Nov iskalnik išče po celotni zbirki iTunes, vključno z glasbo, filmi in TV-nanizankami. Premišljeni predvajalnik MiniPlayer poenostavlja upravljanje glasbe z majhno orodno vrstico, lahko preskočite na naslednjo skladbo ali poiščete novo – brez potrebe po podiranju zbirke. Funkcija Up Next je zabaven način vpogleda v to, katere skladbe sledijo, in omogoča izdelavo seznama predvajanja z novimi skladbami ali albumi, ki jih želite slišati.

Z iCloudom so vsi nakupi, opravljeni v iTunesu, shranjeni v oblaku in na voljo na iPhonu, iPadu, iPodu touch, Macu, PC-ju ali Apple TV-ju. Novi iTunes je v celoti integriran z iCloudom, vsi vaši nakupi pa so na voljo na Macu ali PC-ju, ne glede na to, na kateri napravi so bili opravljeni. iCloud si zapomni, kje ste nehali gledati film ali TV-nanizanko, ne glede na uporabljeno napravo.

Preoblikovani iTunes Store, App Store in iBookstore imajo prečiščen videz, ki poenostavi nakupovanje in ga naredi zabavnejšega. Najboljše vsebine so na vrhu, pregledne police pa omogočajo preprosto pregledovanje priljubljene glasbe, filmov in TV-nanizank. Na voljo je tudi zgodovina predogledanih vsebin, ki ste si jih ogledali ali poslušali. iCloud to zgodovino ohranja na vseh vaših napravah. Poleg tega lahko uporabniki poslušajo 90-sekundne glasbene odlomke in nadaljujejo s pregledovanjem trgovine.

Novi iTunes bo na voljo oktobra kot brezplačen prenos na www.itunes.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki