marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Apple raziskuje prodajo kompletov za beli iPhone


29.11.2010
Objavil: Dare Gliha

Apple raziskuje mladostnika, ki je uspel dobiti večjo količino belih ohišij za iPhone 4. Prav lahko se zgodi, da se bodo pri podjetju odločili za tožbo, saj so prepričani, da gre za ukradeno robo. Fei Lam iz New Yorka govori kitajsko, uspelo pa mu je dobiti kontakt pri Applovem dobavitelju, Foxconn-u in s tem večjo količino belih ohišij.

Apple je dolgo obljubljal izdajo belega iPhone-a, vendar je z njegovim lansiranjem nenehno odlašal. Ravno zaradi tega razloga pa se je pojavilo veliko povpraševanje po teh kompletih. Lam ohišja naroča na Kitajskem, na začetku jih je pakiral sam, sedaj pa se je posel tako razširil, da mu to počnejo direkto pri proizvajalcu in ti nato tudi pošljejo komplet h kupcu. S tem početjem naj bi do sedaj prodal za preko 130.000 dolarjev kompletov. En komplet sicer stane 279 dolarjev.

Ker pa se je njegov posel pojavil tudi v medijih je prepričan, da je nase pritegnil pozornost Appla in sicer naj bi mu bil na sledi privatni detektiv. "Dobil sem elektronsko sporočilo detektiva, ki me je obtožil prodaje ukradene robe, za kar sem 100 % prepričan, da ne drži," je Lam povedal za časnik New York Observer.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki