marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaQualcomm bo Snapdragon 8 Gen 2 predstavil novembra
10.08.2022

Qualcomm je razkril datum naslednjega dogodka Snapdragon Summit, ki vedno poteka na Havajih. Običajno je sicer potekal decembra, letos pa bo ta tridnevni dogodek potekal od 15. do 17. novembra.

slikaApple se v ZDA sooča s potencialno skupinsko tožbo zaradi praks Apple Pay
08.08.2022

Kreditna družba Affinity Credit Union iz Iowe toži Apple zaradi domnevnega protikonkurenčnega ravnanja pri upravljanju storitve Apple Pay. To se lahko spremeni v skupinsko tožbo in je podobno tožbi, ki je bila lani vložena v EU.

slikaWhatsApp sedaj uradno podpira prenos klepeta med iOS in Androidom
05.08.2022

WhatsApp je testiral prenos zgodovine klepetov med Androidom in iOS, sewdaj pa je končno uradno omogočil polno funkcionalnost. Doslej je bilo mogoče zgodovino klepetov med ekosistemi prenesti le s pomočjo nekaterih orodij za prenos podatkov tretjih oseb, vendar te metode običajno niso brezplačne.

slikaSkoraj osem od desetih Slovencev do spleta dostopa prek mobilnega telefona
03.08.2022

Kar 79,45 odstotka Slovencev danes do spletnih vsebin dostopa prek mobilnega telefona, kaže najnovejša iPROMova analiza o tehnoloških značilnostih naprav, s katerimi spletni uporabniki dostopajo do digitalnih medijev. Mobilni dostop je od junija lani do letošnjega junija rasel z upočasnjeno stopnjo rasti, in sicer je zabeležil rast za pet odstotnih točk.

slikaTudi Xiaomi naj bi delal na telefonu s senzorjem 200 MP
01.08.2022

Motorola ni edino podjetje, ki dela na telefonu s kamero 200 MP - Digital Chat Station poroča, da je na poti telefon s senzorjem 200 MP, čipovjem Snapdragon 8+ Gen 1, zaslonom 120 Hz in baterijo 5 000 mAh.

članki

Apple raziskuje prodajo kompletov za beli iPhone


29.11.2010
Objavil: Dare Gliha

Apple raziskuje mladostnika, ki je uspel dobiti večjo količino belih ohišij za iPhone 4. Prav lahko se zgodi, da se bodo pri podjetju odločili za tožbo, saj so prepričani, da gre za ukradeno robo. Fei Lam iz New Yorka govori kitajsko, uspelo pa mu je dobiti kontakt pri Applovem dobavitelju, Foxconn-u in s tem večjo količino belih ohišij.

Apple je dolgo obljubljal izdajo belega iPhone-a, vendar je z njegovim lansiranjem nenehno odlašal. Ravno zaradi tega razloga pa se je pojavilo veliko povpraševanje po teh kompletih. Lam ohišja naroča na Kitajskem, na začetku jih je pakiral sam, sedaj pa se je posel tako razširil, da mu to počnejo direkto pri proizvajalcu in ti nato tudi pošljejo komplet h kupcu. S tem početjem naj bi do sedaj prodal za preko 130.000 dolarjev kompletov. En komplet sicer stane 279 dolarjev.

Ker pa se je njegov posel pojavil tudi v medijih je prepričan, da je nase pritegnil pozornost Appla in sicer naj bi mu bil na sledi privatni detektiv. "Dobil sem elektronsko sporočilo detektiva, ki me je obtožil prodaje ukradene robe, za kar sem 100 % prepričan, da ne drži," je Lam povedal za časnik New York Observer.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki