marketing
več | arhivpoudarjeno
slika5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom
21.09.2023

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

slikaQualcomm predstavil Snapdragon 7s Gen 2 - 4nm čipovje za srednji razred
04.10.2023

Qualcomm je predstavil Snapdragon 7s Gen 2 - čipovje, izdelano na podlagi 4nm tehnologije, ki naj bi bilo rešitev za proizvajalce telefonov, ki želijo zmogljivo platformo, ki se lahko umesti v precej nižji proračun kot čipi Gen 8.

slikaEvropska komisija želi, da Apple odpre svoj ekosistem za konkurente
02.10.2023

Evropska komisija, izvršilna veja Evropske unije, je uvedla zakon o digitalnih trgih (DMA), da bi zagotovila višjo stopnjo konkurence in velikim podjetjem preprečila zlorabo njihove tržne moči. Eno od ciljnih podjetij je Apple, komisar za notranji trg Thierry Breton pa je po poročanju agencije Reuters Timu Cooku dejal, da mora odpreti ekosistem za konkurente.

slikaMicrosoft Surface Duo ne bo več prejemal posodobitev programske opreme
29.09.2023

Microsoft Surface Duo, ki je bil izdan septembra 2020, ne bo več prejemal posodobitev programske opreme. To vključuje nadgradnje različic operacijskega sistema Android in varnostne popravke.

slikaNemčija bo morda uvedla omejitev za kitajsko opremo 5G, ki jo uporabljajo operaterji
27.09.2023

Ocenjuje se, da 59 % nemških radijskih dostopovnih omrežij 5G (RAN) uporablja komponente Huawei, novo poročilo pa kaže, da želi nemško zvezno ministrstvo za notranje zadeve in skupnost uvesti omejitev za kitajsko opremo 5G, ki jo uporabljajo lokalni operaterji, kot sta Deutsche Telekom in Vodafone.

članki

Apple zmanjšuje proizvodnjo iPhona 14 Plus


26.10.2022
Objavil: Dare Gliha

Zdi se, da iPhonu 14 Plus ne gre tako dobro od rok, kot so nakazovala prvotna poročila. The Information namreč navaja, da je Apple ustavil proizvodnjo iPhona 14 Plus in ponovno ocenjuje povpraševanje.

Novo poročilo, ki se sklicuje na vire v dobavni verigi, navaja, da je Apple vzpostavil stik z vsaj enim partnerjem za sestavljanje iPhonov, da bi takoj ustavil proizvodnjo iPhona 14 Plus, prav tako pa je stopil v stik z dvema dobaviteljema komponent, da bi proizvodnjo zmanjšal za do 90 %. Poročilo omenja tudi, da je bilo vsaj enemu dobavitelju iPhona naročeno, naj poveča proizvodnjo komponent za modela iPhone 14 Pro in 14 Pro Max.

Apple teh dogodkov ni uradno komentiral, čeprav lahko samo domnevamo, da kupci iPhona ne iščejo naprave, ki ni Pro in stane 899 dolarjev.

Z le 100 dolarji več za iPhone 14 Pro in 200 dolarji več za model 14 Pro Max je iPhone 14 Plus na nikogaršnjem ozemlju. Kljub še vedno trajajoči negotovosti v zvezi z iPhonom 14 Plus, The Information domneva, da Apple še vedno načrtuje napoved iPhona 15 Plus prihodnje leto.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki