marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaČas je za nov telefon!
23.11.2022

Na prazničnem seznamu želja marsikoga se bo letos zagotovo znašel tudi nov pametni telefon. Izberite takšnega, ki vam bo olajšal spopadanje z vsakdanjimi obveznostmi in vam prihranil več časa za vse načrtovane prostočasne aktivnosti. Samsung Galaxy Z Fold4 je zmogljiv pametni telefon, pisan na kožo predvsem poslovnim uporabnikom, kreativcem in ljubiteljem iger.

slikaVeč kot 70 % naprav Apple iPhone 14 uporablja zaslone Samsung OLED
30.11.2022

Samsung Display je prevladujoči igralec na tržišču zaslonov OLED, eden glavnih razlogov za to pa je odločitev družbe Apple, da za svoje telefone iPhone uporablja panele tega korejskega proizvajalca.

slikaKmalu boste lahko pretakali zvok iz Androida v Windows 11
28.11.2022

Aplikacija Phone Link se je začela uporabljati pred časom in je bila sprva namenjena izključno lastnikom telefonov Samsung, sčasoma pa se je z izdajo sistema Windows 11 razširila na vse telefone s sistemom Android.

slikaMediaTek predstavil najnovejši čip Dimensity 9200
25.11.2022

MediaTek je predstavil svoj najnovejši vodilni čipovski nabor Dimensity 9200, ki v industrijo pametnih telefonov prinaša več novosti. To je prvi čipset, ki je na trg prišel z glavnim jedrom Arm Cortex-X3 s taktom 3,05 Ghz in temelji na arhitekturi ARMv9.

slikaIntegracija iCloud Photos se širi v aplikacijo Windows 11 Photos
23.11.2022

Microsoft je začel uvajati integracijo iCloud Photos za aplikacijo Windows 11 Photos. Funkcija je na voljo s posodobitvijo aplikacije Photos, ki je na voljo v trgovini Microsoft Store.

članki

Apple zmanjšuje proizvodnjo iPhona 14 Plus


26.10.2022
Objavil: Dare Gliha

Zdi se, da iPhonu 14 Plus ne gre tako dobro od rok, kot so nakazovala prvotna poročila. The Information namreč navaja, da je Apple ustavil proizvodnjo iPhona 14 Plus in ponovno ocenjuje povpraševanje.

Novo poročilo, ki se sklicuje na vire v dobavni verigi, navaja, da je Apple vzpostavil stik z vsaj enim partnerjem za sestavljanje iPhonov, da bi takoj ustavil proizvodnjo iPhona 14 Plus, prav tako pa je stopil v stik z dvema dobaviteljema komponent, da bi proizvodnjo zmanjšal za do 90 %. Poročilo omenja tudi, da je bilo vsaj enemu dobavitelju iPhona naročeno, naj poveča proizvodnjo komponent za modela iPhone 14 Pro in 14 Pro Max.

Apple teh dogodkov ni uradno komentiral, čeprav lahko samo domnevamo, da kupci iPhona ne iščejo naprave, ki ni Pro in stane 899 dolarjev.

Z le 100 dolarji več za iPhone 14 Pro in 200 dolarji več za model 14 Pro Max je iPhone 14 Plus na nikogaršnjem ozemlju. Kljub še vedno trajajoči negotovosti v zvezi z iPhonom 14 Plus, The Information domneva, da Apple še vedno načrtuje napoved iPhona 15 Plus prihodnje leto.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki