marketing
več | arhivpoudarjeno
slika5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom
21.09.2023

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

slikaOperaterji na Finskem začasno ustavili prodajo telefonov Xiaomi
25.09.2023

Xiaomi bi lahko imel težave s prodajo svojih naprav na Finskem, je razkrilo poročilo podjetja Suomimobiili. Trije glavni operaterji, Telia, DNA in Elisa, začasno ustavljajo prodajo kitajskega podjetja kot odziv na prisotnost znamke v Rusiji po začetku vojne v Ukrajini lani.

slikaMediaTek razvija prvi 3nm čip s procesno tehnologijo TSMC
22.09.2023

MediaTek je uspešno razvil svoj prvi 3nm čip, ki temelji na 3nm procesni tehnologiji podjetja TSMC. Novi 3nm čipset bo na trgu predstavljen prihodnje leto kot član paradnega konja serije Dimensity.

slikaApple obljublja posodobitev programske opreme za zmanjšanje sevanja iPhona 12
20.09.2023

Francoska nacionalna agencija za frekvence (ANFR) je pred nekaj dnevi prepovedala prodajo iPhona 12 v državi, ker je ugotovila, da naprava oddaja več elektromagnetnih valov, kot je dovoljeno v skladu s predpisi EU. Njena specifična absorpcijska stopnja (SAR) je bila nad zakonsko dovoljeno mejo.

slikaHuawei predstavlja jesenske novosti
18.09.2023

Huawei je v Barceloni organiziral prireditev, na kateri so predstavili nove nosljive naprave in strategijo »Fashion Forward«, ki zlitje tehnologij z modnim slogom dviguje na višjo raven. Huawei s tem razkriva ambicijo, da revolucionira industrijo nosljivih naprav z brezhibnim združevanjem vrhunske tehnologije, modnega oblikovanja in zdravstvenih funkcij usmerjenih k uporabniku.

članki

Ob začetku prodaje pomanjkanje modelov iPhone 15 Pro in iPhone 15 Pro Max?


31.07.2023
Objavil: Dare Gliha

Glede na nove govorice bo ob začetku prodaje primanjkovalo novih jabolčnih telefonov iPhone 15 Pro in še posebej iPhone 15 Pro Max. To je očitno povezano s težavami pri proizvodnji zaslonov v podjetju LG Display.

Te težave izhajajo iz dejstva, da se uporablja nov proizvodni postopek za zmanjšanje velikosti okvirja. Očitno gre za podobno težavo, s katero se je v preteklosti soočal tudi Apple pri nekaterih modelih ure Apple Watch.

Zasloni za iPhone 15 Pro (in zlasti Pro Max), ki jih je izdelalo podjetje LG, med postopkom, v katerem se zaslon spoji s kovinsko lupino, menda ne opravijo testov zanesljivosti. Apple trenutno izboljšuje zasnovo zaslonov, ki jih je izdelal LG, da bi prestali omenjene teste, poleg tega pa ima še vedno tudi zaslone, ki jih je izdelal Samsung in jih lahko uporabi za sestavljanje.

Zaradi teh težav naj ne bi bilo na voljo veliko naprav takoj ob začetku prodaje. Najtežje bo dobiti iPhone 15 Pro Max, sledil pa mu bo model Pro.

V ločenem poročilu je bilo sicer pred kratkim navedeno, da bo Apple začetek prodaje odložil za nekaj tednov, vendar temu nasprotuje avtor teorije o pomanjaknju naprav ob začetku prodaje.

Kako se bo zgodba odvila pa bomo morali počakati do jeseni oz. do pričetka prodaje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki