marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Ob začetku prodaje pomanjkanje modelov iPhone 15 Pro in iPhone 15 Pro Max?


31.07.2023
Objavil: Dare Gliha

Glede na nove govorice bo ob začetku prodaje primanjkovalo novih jabolčnih telefonov iPhone 15 Pro in še posebej iPhone 15 Pro Max. To je očitno povezano s težavami pri proizvodnji zaslonov v podjetju LG Display.

Te težave izhajajo iz dejstva, da se uporablja nov proizvodni postopek za zmanjšanje velikosti okvirja. Očitno gre za podobno težavo, s katero se je v preteklosti soočal tudi Apple pri nekaterih modelih ure Apple Watch.

Zasloni za iPhone 15 Pro (in zlasti Pro Max), ki jih je izdelalo podjetje LG, med postopkom, v katerem se zaslon spoji s kovinsko lupino, menda ne opravijo testov zanesljivosti. Apple trenutno izboljšuje zasnovo zaslonov, ki jih je izdelal LG, da bi prestali omenjene teste, poleg tega pa ima še vedno tudi zaslone, ki jih je izdelal Samsung in jih lahko uporabi za sestavljanje.

Zaradi teh težav naj ne bi bilo na voljo veliko naprav takoj ob začetku prodaje. Najtežje bo dobiti iPhone 15 Pro Max, sledil pa mu bo model Pro.

V ločenem poročilu je bilo sicer pred kratkim navedeno, da bo Apple začetek prodaje odložil za nekaj tednov, vendar temu nasprotuje avtor teorije o pomanjaknju naprav ob začetku prodaje.

Kako se bo zgodba odvila pa bomo morali počakati do jeseni oz. do pričetka prodaje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki