marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsungov "prevajalnik v živo" zdaj deluje z aplikacijami drugih ponudnikov
26.07.2024

Samsung je pred kratkim napovedal, da bo funkcija "prevajalnik v živo" , ki je del sistema Galaxy AI, kmalu na voljo tudi za aplikacije drugih ponudnikov. To se je sedaj tudi zgodilo.

slikaTrg pametnih telefonov raste že tretje četrtletje zapored
24.07.2024

Najnovejše tržno poročilo družbe Canalys kaže, da je trg pametnih telefonov v drugem četrtletju leta 2024 dosegel že tretjo zaporedno medletno rast. Med aprilom in junijem je bilo dobavljenih 288 milijonov pametnih telefonov, kar je 12 % več kot lani.

slikaApple se po predstavitvi iPhona 16 pripravlja na obsežen cikel nadgradenj
22.07.2024

Investicijsko podjetje Wedbush je razkrilo, da Apple z novo linijo telefonov iPhone 16 pričakuje veliko rast prodaje. Analitiki napovedujejo " ogromno" povpraševanje in "obsežen cikel nadgradenj", ki ga bo poganjala umetna inteligenca (Apple Intelligence).

slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

članki

Ob začetku prodaje pomanjkanje modelov iPhone 15 Pro in iPhone 15 Pro Max?


31.07.2023
Objavil: Dare Gliha

Glede na nove govorice bo ob začetku prodaje primanjkovalo novih jabolčnih telefonov iPhone 15 Pro in še posebej iPhone 15 Pro Max. To je očitno povezano s težavami pri proizvodnji zaslonov v podjetju LG Display.

Te težave izhajajo iz dejstva, da se uporablja nov proizvodni postopek za zmanjšanje velikosti okvirja. Očitno gre za podobno težavo, s katero se je v preteklosti soočal tudi Apple pri nekaterih modelih ure Apple Watch.

Zasloni za iPhone 15 Pro (in zlasti Pro Max), ki jih je izdelalo podjetje LG, med postopkom, v katerem se zaslon spoji s kovinsko lupino, menda ne opravijo testov zanesljivosti. Apple trenutno izboljšuje zasnovo zaslonov, ki jih je izdelal LG, da bi prestali omenjene teste, poleg tega pa ima še vedno tudi zaslone, ki jih je izdelal Samsung in jih lahko uporabi za sestavljanje.

Zaradi teh težav naj ne bi bilo na voljo veliko naprav takoj ob začetku prodaje. Najtežje bo dobiti iPhone 15 Pro Max, sledil pa mu bo model Pro.

V ločenem poročilu je bilo sicer pred kratkim navedeno, da bo Apple začetek prodaje odložil za nekaj tednov, vendar temu nasprotuje avtor teorije o pomanjaknju naprav ob začetku prodaje.

Kako se bo zgodba odvila pa bomo morali počakati do jeseni oz. do pričetka prodaje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki