marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Apple pripravlja 7-8-palčni zložljivi telefon za obdobje 2026-2027


14.02.2024
Objavil: Dare Gliha

Po navedbah "industrijskih virov" iz Koreje bi se lahko Applova prva zložljiva naprava pojavila leta 2026 ali 2027. Njena notranja velikost zaslona naj bi bila približno 7-8 palcev, zato bi lahko po nekaterih govoricah v Applovem portfelju nadomestila iPad mini.

Njegove specifikacije in značilnosti še niso bile dokončno določene. Poleg tega Apple testira novo generacijo iPada mini z zaslonom OLED, kar ne bi bilo smiselno, če bi ga hitro ukinili, da bi naredili prostor za zložljiv iPad.

Samsung Display in LG Display naj bi Applu zagotovila vzorce zložljivih zaslonskih panelov v velikosti 6 oziroma 7 palcev. Zdaj pa je očitno, da želi Apple povečati svojo prvo zložljivo napravo.

Če ali ko se bo Apple odločil, da bo to naredil, je zelo verjetno, da bo najprej naročil panele pri podjetju Samsung Display, saj ima veliko izkušenj z dobavo zložljivih panelov podjetju Samsung Electronics. LG Display bo verjetno začel masovno proizvodnjo zložljivih panelov za Apple leto dni za Samsungom, če se bo Apple odločil za strategijo dveh dobaviteljev.

Kasneje, torej predvidoma okoli leta 2028, bo Apple menda predstavil tudi 20,25-palčni zložljivi izdelek, ki bo imel oznako iPad ali Mac. Velikost 20,25 palca se seveda nanaša na notranji zložljivi zaslon.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki