marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se po predstavitvi iPhona 16 pripravlja na obsežen cikel nadgradenj
22.07.2024

Investicijsko podjetje Wedbush je razkrilo, da Apple z novo linijo telefonov iPhone 16 pričakuje veliko rast prodaje. Analitiki napovedujejo " ogromno" povpraševanje in "obsežen cikel nadgradenj", ki ga bo poganjala umetna inteligenca (Apple Intelligence).

slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

slikaBaterija iPhona 16 Pro Max z večjo gostoto baterijskih celic
17.07.2024

Apple si prizadeva najti način za lažjo zamenjavo baterij iPhonov, da bi zadostili predpisom EU. Podjetje bo lepilne zavihke, ki držijo baterijo na mestu, nadomestilo s kovinskim držalom, ki se odpre ob električnem udarcu, kar poimenujejo električno povzročena odstranitev lepila.

slikaSamsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ekskluzivno za tekmovalce olimpijskih iger
15.07.2024

Samsung je predstavil olimpijsko izdajo svojega novega pametnega telefona Galaxy Z Flip6, ki je posebej zasnovan in prilagojen za vse športnike, ki bodo tekmovali na prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Parizu 2024.

članki

Apple pripravlja 7-8-palčni zložljivi telefon za obdobje 2026-2027


14.02.2024
Objavil: Dare Gliha

Po navedbah "industrijskih virov" iz Koreje bi se lahko Applova prva zložljiva naprava pojavila leta 2026 ali 2027. Njena notranja velikost zaslona naj bi bila približno 7-8 palcev, zato bi lahko po nekaterih govoricah v Applovem portfelju nadomestila iPad mini.

Njegove specifikacije in značilnosti še niso bile dokončno določene. Poleg tega Apple testira novo generacijo iPada mini z zaslonom OLED, kar ne bi bilo smiselno, če bi ga hitro ukinili, da bi naredili prostor za zložljiv iPad.

Samsung Display in LG Display naj bi Applu zagotovila vzorce zložljivih zaslonskih panelov v velikosti 6 oziroma 7 palcev. Zdaj pa je očitno, da želi Apple povečati svojo prvo zložljivo napravo.

Če ali ko se bo Apple odločil, da bo to naredil, je zelo verjetno, da bo najprej naročil panele pri podjetju Samsung Display, saj ima veliko izkušenj z dobavo zložljivih panelov podjetju Samsung Electronics. LG Display bo verjetno začel masovno proizvodnjo zložljivih panelov za Apple leto dni za Samsungom, če se bo Apple odločil za strategijo dveh dobaviteljev.

Kasneje, torej predvidoma okoli leta 2028, bo Apple menda predstavil tudi 20,25-palčni zložljivi izdelek, ki bo imel oznako iPad ali Mac. Velikost 20,25 palca se seveda nanaša na notranji zložljivi zaslon.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki