marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov
07.06.2023

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

slikaXiaomi v prvem četrtletju prodal 30 milijonov telefonov
05.06.2023

Xiaomi je objavil svoje finančno poročilo za prvo četrtletje 2023. Številke so za kitajskega proizvajalca obetavne. Podjetje je imelo med januarjem in marcem 2023 594,8 milijona mesečnih aktivnih uporabnikov, do objave poročila pa mu je uspelo doseči mejnik 600 milijonov.

slikaZaslon, ki uporabnikom pomaga pri večjem izločanju melatonina pred spanjem
02.06.2023

HONOR namenja veliko pozornosti varni uporabi pametnih telefonov, predvsem ko gre za zdravje in zaščito oči. Tako je nedavno predstavljeni telefon HONOR Magic5 Pro postal prvi pametni telefon s certifikatom TÜV Rheinland Circadian Friendly, ki podpira možnost Circadian Night Display.

slikaSerija iPhone 16 Pro bo dobila večje zaslone in periskopske kamere
31.05.2023

Medtem ko bo serija iPhone 15 predvidoma predstavljena jeseni, se govorice o generaciji iPhone 16 pojavljajo že več mesecev. Znani Applov analitik Min-Chi Kuo je delil svojo najnovejšo informacijo, ki kaže, da bosta telefona iPhone 16 Pro in 16 Pro Plus ponujala večje zaslone in periskopske senzorje kamer.

članki

Apple potrjuje zamudo sistema iPadOS 16


02.09.2022
Objavil: Dare Gliha

V začetku meseca so se pojavile govorice, da bo Apple letos prvič v zgodovini ločil izdajo iPadOS od izdaje iOS in iPadOS 16 izdal približno mesec dni po iOS 16. Sedaj je to potrdil tudi sam Apple.

V izjavi za TechCrunch je podjetje zapisalo naslednje:

"Letošnje leto je za iPadOS še posebej pomembno. Ker je iPadOS lastna platforma s funkcijami, posebej zasnovanimi za iPad, smo lahko prilagodljivi, da ga izdamo po lastnem urniku. Letos jeseni bo iPadOS na voljo po iOS, in sicer v različici 16.1 v obliki brezplačne posodobitve programske opreme."

Omenjene govorice z začetka avgusta so kot krivca za zamudo navajale novo večopravilnostno funkcijo Stage Manager, ki bo na voljo samo na iPadih s čipi Apple M.

Medtem je Apple razvijalcem posredoval beta različico iPadOS 16.1. To bi bilo prvič, da se namesto različice .0 začne uporabljati različica .1. Kljub temu se lahko naknadno iOS in iPadOS s to potezo ponovno uskladita in sicer tako, da bi iOS 16.1 izšel hkrati z iPadOS 16.1.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki