marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

Apple je naročil panele OLED za iPad Pro, prvi bodo na voljo leta 2024


30.01.2023
Objavil: Dare Gliha

Apple je naročil panele OLED za prihodnji napravi iPad Pro in MacBook Pro, so razkrili korejski viri. Po navedbah poznavalcev naj bi 11-palčne in 12,9-palčne tablice prišle leta 2024, prenosniki z novimi paneli pa leta 2026.

Vir še trdi, da se preučuje tudi možnost zložljivih panelov, vendar o tem še ni dokončnih načrtov.

Apple trenutno za tablična računalnika iPad Pro 11 in iPad Pro 12,9 uporablja zaslone LCD. Novi paneli so trenutno v fazi razvoja in proizvodnje v omejenem obsegu, zato bo trajalo nekaj časa, preden bodo na voljo za končno sestavo.

Podobno je z MacBookom Pro - tako 14-palčna kot 16-palčna različica naj bi sčasoma prešla na novo tehnologijo. Apple je doslej OLED uporabljal le za vrstico na dotik, pri prenosnikih z letnico 2022 pa so jo odstranili.

Apple si prizadeva za uvedbo OLED, da bi zagotovil večjo konkurenco pri proizvodnji le-teh in sčasoma znižal ceno panelov. Pričakuje se, da bosta glavna dobavitelja Samsung Display in LG Display, saj sta obe podjetji tesno povezani s podjetjem iz Cupertina, saj že dobavljata panele za telefone iPhone.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki