marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Apple je naročil panele OLED za iPad Pro, prvi bodo na voljo leta 2024


30.01.2023
Objavil: Dare Gliha

Apple je naročil panele OLED za prihodnji napravi iPad Pro in MacBook Pro, so razkrili korejski viri. Po navedbah poznavalcev naj bi 11-palčne in 12,9-palčne tablice prišle leta 2024, prenosniki z novimi paneli pa leta 2026.

Vir še trdi, da se preučuje tudi možnost zložljivih panelov, vendar o tem še ni dokončnih načrtov.

Apple trenutno za tablična računalnika iPad Pro 11 in iPad Pro 12,9 uporablja zaslone LCD. Novi paneli so trenutno v fazi razvoja in proizvodnje v omejenem obsegu, zato bo trajalo nekaj časa, preden bodo na voljo za končno sestavo.

Podobno je z MacBookom Pro - tako 14-palčna kot 16-palčna različica naj bi sčasoma prešla na novo tehnologijo. Apple je doslej OLED uporabljal le za vrstico na dotik, pri prenosnikih z letnico 2022 pa so jo odstranili.

Apple si prizadeva za uvedbo OLED, da bi zagotovil večjo konkurenco pri proizvodnji le-teh in sčasoma znižal ceno panelov. Pričakuje se, da bosta glavna dobavitelja Samsung Display in LG Display, saj sta obe podjetji tesno povezani s podjetjem iz Cupertina, saj že dobavljata panele za telefone iPhone.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki