marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Apple iz svojih prodajaln umika konkurenčne merilnike aktivnosti


13.03.2015
Objavil: Dare Gliha

Apple je na začetku tedna predstavil več podrobnosti svoje nove pametne ure. Tako je sedaj znano, da bo prodaja stekla 24. aprila, cene bodo različne, za osnovno različico Sport bo cena od 399€, vrtoglavih 18.000€ pa bo potrebno odšteti za zlato različico Edition, baterija pa bo zdržala zgolj do 18 ur.

So pa zaradi pričetka prodaje svoje ure pri Applu potihoma iz svojih večjih prodajaln umaknili sorodne konkurenčne izdelke, med katere spadata tudi Nike FuelBand in Jawbone Up. Apple je tudi obvestil proizvajalce merilnikov aktivnosti, da ne bo več ponujal njihovih produktov. Apple uradno te zadeve seveda ni komentiral, so pa že večkrat poudarili, da redno menjavajo prodajni program na svojih prodajnih mestih.

Apple Watch za podjetje pomeni vstop na popolnoma nov trg nosljivih naprav, zato ni presenečenje, da se na vse pretege trudijo tam tudi uspeti. Pri podjetju pričakujejo, da bodo na začetku prodali okoli tri milijone pametnih ur.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki