marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZnana oblika prihajajoče serije iPhone 12
13.07.2020

Mobile Fun je na spletu objavil video, kjer so pokazali obliko nove serije iPhone 12. Gre za delovno različico mobilnikov, tako da končna oblika verjetno ne bo enaka prikazanemu, pričakuje se spremembe predvsem pri modulu kamere.

slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

članki

FMC v ljubljanskem City Parku odprl prodajalno z Applovimi izdelki


22.08.2007
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje FMC, pooblaščeni prodajalec podjetja Apple, je v prvem nadstropju City Parka na Šmartinski cesti v Ljubljani odprl prodajalno z Applovimi izdelki. Z odprtjem trgovine iStore nudi FMC potrošnikom priložnost preizkusa in nakupa Applovih inovativnih izdelkov in rešitev v prijetnem okolju.

V trgovini je celoten nabor izdelkov Mac, od namiznih in prenosnih računalnikov do monitorjev in programske opreme, na voljo pa so tudi predvajalniki glasbe iPod in pripadajoči dodatki.

»Potrošniki lahko sedaj v eni trgovini preizkusijo Applove rešitve ter izbirajo med celotnim naborom njihovih izdelkov in dodatkov. FMC nudi tudi dodatne storitve za domače in poslovne uporabnike, od nameščanja sistemov do izobraževanj in poprodajne podpore,« je dejal Žiga Kralj, direktor podjetja FMC.

FMC-jevi strokovnjaki so uporabnikom na voljo za pomoč in svetovanje glede vseh najnovejših Applovih izdelkov. Obiskovalcem trgovine je omogočeno preizkušanje Applove celotne linije izdelkov, od najnovejšega MacBooka in MacBooka Pro ter Applove serije namiznih računalnikov, vključno z modeli Mac Pro, iMac in Mac mini, do najnovejših dodatkov za družino izdelkov iPod. Poleg svetovanja tako za domače kot profesionalne uporabnike nudi FMC tudi redne prikaze delovanja Applovih izdelkov in izobraževanja, s čimer pomaga potrošnikom pri nakupnih odločitvah.

Ob odprtju trgovine je FMC za kupce pripravil poseben promocijski popust. Otvoritev je spremljal tudi zabavni del, na katerem so številne obiskovalce zabavali DJ-ji MTV Adrie.

V novi trgovini je možno videti tudi novi iPhone, vendar žal še vedno v ameriški različici, ki je pri nas le delno uproaben. Upamo, da ga bomo lahko kmalu dobili za kakšen kratek test.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki