marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

FMC v ljubljanskem City Parku odprl prodajalno z Applovimi izdelki


22.08.2007
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje FMC, pooblaščeni prodajalec podjetja Apple, je v prvem nadstropju City Parka na Šmartinski cesti v Ljubljani odprl prodajalno z Applovimi izdelki. Z odprtjem trgovine iStore nudi FMC potrošnikom priložnost preizkusa in nakupa Applovih inovativnih izdelkov in rešitev v prijetnem okolju.

V trgovini je celoten nabor izdelkov Mac, od namiznih in prenosnih računalnikov do monitorjev in programske opreme, na voljo pa so tudi predvajalniki glasbe iPod in pripadajoči dodatki.

»Potrošniki lahko sedaj v eni trgovini preizkusijo Applove rešitve ter izbirajo med celotnim naborom njihovih izdelkov in dodatkov. FMC nudi tudi dodatne storitve za domače in poslovne uporabnike, od nameščanja sistemov do izobraževanj in poprodajne podpore,« je dejal Žiga Kralj, direktor podjetja FMC.

FMC-jevi strokovnjaki so uporabnikom na voljo za pomoč in svetovanje glede vseh najnovejših Applovih izdelkov. Obiskovalcem trgovine je omogočeno preizkušanje Applove celotne linije izdelkov, od najnovejšega MacBooka in MacBooka Pro ter Applove serije namiznih računalnikov, vključno z modeli Mac Pro, iMac in Mac mini, do najnovejših dodatkov za družino izdelkov iPod. Poleg svetovanja tako za domače kot profesionalne uporabnike nudi FMC tudi redne prikaze delovanja Applovih izdelkov in izobraževanja, s čimer pomaga potrošnikom pri nakupnih odločitvah.

Ob odprtju trgovine je FMC za kupce pripravil poseben promocijski popust. Otvoritev je spremljal tudi zabavni del, na katerem so številne obiskovalce zabavali DJ-ji MTV Adrie.

V novi trgovini je možno videti tudi novi iPhone, vendar žal še vedno v ameriški različici, ki je pri nas le delno uproaben. Upamo, da ga bomo lahko kmalu dobili za kakšen kratek test.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki