marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaLenovo na MWC 2024 razkriva izdelke in rešitve, ki poganjajo vizijo umetne inteligence
29.02.2024

Lenovo je na sejmu MWC 2024 predstavil svoj najnovejši portfelj namensko izdelanih naprav z umetno inteligenco, programsko opremo in infrastrukturne rešitve ter predstavil dve konceptni napravi, ki izpodbijata tradicionalne oblike osebnih računalnikov in pametnih telefonov.

slikaFunkcija Instant Slow-Mo iz serije Samsung Galaxy S24 se bo prenesla tudi na starejše naprave
28.02.2024

Serija Samsung Galaxy S24 je opremljena s funkcijo Instant Slow-Mo, ki s pomočjo umetne inteligence običajen videoposnetek spremeni v posnetek s počasnim gibanjem in tako odpravi potrebo po snemanju videoposnetka v izvirnem načinu Slow-Mo. Moderator skupnosti Samsung Community je razkril, da bo Instant Slow-Mo prišel tudi na starejše Samsungove naprave.

slikaSamsung na sejmu MWC 2024 predstavlja vizijo Galaxy AI
27.02.2024

Samsung na kongresu Mobile World 2024 v Barceloni v Španiji predstavlja nove mobilne izkušnje z Galaxy AI. Obiskovalci razstavnega prostora Samsung bodo praktično izkusili Galaxy AI v vseh izdelkih Galaxy, s poudarkom na Galaxy S24 seriji, ki utira pot v novo dobo mobilne umetne inteligence.

slikaV Barceloni je vse pripravljeno na MWC 2024
26.02.2024

Danes se v Barceloni pričenja največji mobilni dogodek leta, MWC oz. Mobile World Congress 2024. Na dogodku se zbrejo proizvajalci telefonov, telekomunikacijske družbe, novinarji in analitiki, da bi razpravljali o tem, kaj bo naslednje leto prineslo industriji. Dogodek tradicionalno poteka štiri dni, organizatorji pa letos pričakujejo podobno število obiskovalcev kot lani.

članki

FMC v ljubljanskem City Parku odprl prodajalno z Applovimi izdelki


22.08.2007
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje FMC, pooblaščeni prodajalec podjetja Apple, je v prvem nadstropju City Parka na Šmartinski cesti v Ljubljani odprl prodajalno z Applovimi izdelki. Z odprtjem trgovine iStore nudi FMC potrošnikom priložnost preizkusa in nakupa Applovih inovativnih izdelkov in rešitev v prijetnem okolju.

V trgovini je celoten nabor izdelkov Mac, od namiznih in prenosnih računalnikov do monitorjev in programske opreme, na voljo pa so tudi predvajalniki glasbe iPod in pripadajoči dodatki.

»Potrošniki lahko sedaj v eni trgovini preizkusijo Applove rešitve ter izbirajo med celotnim naborom njihovih izdelkov in dodatkov. FMC nudi tudi dodatne storitve za domače in poslovne uporabnike, od nameščanja sistemov do izobraževanj in poprodajne podpore,« je dejal Žiga Kralj, direktor podjetja FMC.

FMC-jevi strokovnjaki so uporabnikom na voljo za pomoč in svetovanje glede vseh najnovejših Applovih izdelkov. Obiskovalcem trgovine je omogočeno preizkušanje Applove celotne linije izdelkov, od najnovejšega MacBooka in MacBooka Pro ter Applove serije namiznih računalnikov, vključno z modeli Mac Pro, iMac in Mac mini, do najnovejših dodatkov za družino izdelkov iPod. Poleg svetovanja tako za domače kot profesionalne uporabnike nudi FMC tudi redne prikaze delovanja Applovih izdelkov in izobraževanja, s čimer pomaga potrošnikom pri nakupnih odločitvah.

Ob odprtju trgovine je FMC za kupce pripravil poseben promocijski popust. Otvoritev je spremljal tudi zabavni del, na katerem so številne obiskovalce zabavali DJ-ji MTV Adrie.

V novi trgovini je možno videti tudi novi iPhone, vendar žal še vedno v ameriški različici, ki je pri nas le delno uproaben. Upamo, da ga bomo lahko kmalu dobili za kakšen kratek test.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki