marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Končno pravo ememesanje za iPhone


01.07.2008
Objavil: Thomas Bergant

Veliko očitkov glede funkcionalnosti Applovega iPhona leti predvsem na nezmožnost pošiljanja in prejemanja večpredstavnostnih sporočil. Sicer sta že pred časom Mats in Tommy napisala aplikacijo, ki sta jo poimenovala SwirlyMMS, vendar je bila to le polovična rešitev, saj se je z njo dalo večpredstavnostna sporočila sicer prejemati in pošiljati, vendar smo za ogled prejetih sporočil potrebovali še nekaj dodatnih aplikacij.

Sedaj so ti časi mimo. Izšla je namreč nova različica programa SwirlyMMS 1.x, ki je precej izboljšana in je sedaj veliko bolj podobna že vgrajeni aplikaciji za kratka sporočila (SMS). Novosti so tudi te, da si sedaj nastavitve lahko enostavno lahko naročimo preko nastavitvenega sporočila, tako kot smo vajeni že iz večine drugih mobilnikov. Prav tako lahko sedaj večpredstavnostna sporočila posredujemo naprej, shranimo recimo samo sliko in podobno.

Zaradi vloženega truda pa sedaj aplikacija SwirlyMMS ni več brezplačna. Ko si jo namestite, imate 14 dni časa, da jo dodobra stestirate, potem pa bo treba odšteti avtorjem okoli 5€ (8 U$D), če jo boste želeli še naprej uproabljati. Namestite jo lahko tako, da v Installerju na iPhonu dodate vir (source) http://swirlyspace.com/SwirlySpace.xml in po osvežitvi seznama virov se pojavi aplikacij SwirlyMMS 1.x med programi, ki jih lahko namestite.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki