marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNEO sedaj tudi kot aplikacija za pametne TV sprejemnike
04.12.2020

Platforma NEO je odslej naročnikom televizije Telekoma Slovenije na voljo tudi kot aplikacija NEO TV Lite, ki deluje na pametnih TV sprejemnikih z operacijskim sistemom Android TV od različice 7.0 dalje. Na ta način je rešitev NEO naročnikom na voljo prek NEO Smartboxa, aplikacije NEO za mobitele in tablice ter odslej tudi aplikacije za pametne televizorje.

slikaA1 Slovenija omogoča plačevanje storitev in vsebin podjetja Apple preko mesečne položnice
04.12.2020

Danes so pri A1 Slovenija pričeli svojim naročnikom ponujati možnost plačevanja za njihove najljubše vsebine in storitve, ki jih ponuja podjetje Apple, vključno z aplikacijami iz App Store, Apple Music, Apple TV+, serijami in filmi iz aplikacije Apple TV, knjigami iz Apple Books in storitvi shranjevanja podatkov v oblaku iCloud z vsemi Applovimi izdelki prek mesečne položnice za mobilne storitve.

slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

članki

Slovenski vmesnik za Apple iPhone


22.03.2008
Objavil: Thomas Bergant

Applov iPhone se je pred kratkim naučil slovenščine. Našega jezika ga je naučil Mitja Podpečan, ki je dosedaj naredil že precej dodatkov za iPhone med drugim tudi slovensko tipkovnico, podporo šumnikom, slovenske pisave,...

Tokrat se je lotil prevajanja celotnega uporabniškega vmesnika na iPhonu in ga tako mogoče še malce bolj približal tistim, ki jim angleščina dela probleme. Namestitev slovenskega vmesnika je dokaj enostavna. Preverjeno deluje na verzijah programske opreme 1.1.3 in 1.1.4, avtor pa pravi, da tudi pri prejšnjih različicah (1.1.1, 1.1.2,...) ne bi smelo biti kakšnih problemov.

Mitja pravi: "Glede delovanja na iPhone 1.1.1 in 1.1.2 lahko povem le, da je zelo verjetno, da bo deloval tudi tam, vendar to trenutno še ni preizkušeno. Lahko preizkusite sami, ker ni nevarnosti, da se pri tem vašemu telefonu kaj zgodi, odstranili boste pa lahko."

Vsi, ki že imate nameščen vir (source) iphone.slovenskipaket.info, pod Sources v Installerju le stisnete zgoraj levo Refresh.

Ostali, ki še niste dodali iphone.slovenskipaket.info, je postopek zelo enostaven:

  • V Installerju kliknete "Sources" > "Edit" > "Add".
  • Dodate kot source: iphone.slovenskipaket.info in klikete "OK".
  • V "Install" poiščete "Slovenski paket" in namestite želeni dodatek.
  • Za odstranitev kliknete "Uninstall" in izberete dodatek, ki ga želite odstraniti.

Preden začnete nameščati slovenski vmesnik, si preberite napotke in tapnite v Installerju na ikono "More info"!

Več slik ekranov si lahko ogledate v našem albumu. Več informacij na spletnem naslovu www.slovenskipaket.info

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki