marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Napake iPhona odpravljene v različici 2.1?


25.09.2008
Objavil: Borut Groboljšek

Apple meni, da bodo težave z sesuvanjem iPhona odpravljene z različico programske opreme 2.1, čeprav po drugi strani niti ne priznavajo težav. Vsi lastniki iPhone-a in iPod touch-a lahko sedaj svoje naprave nadgradijo na različico 2.1, ki po besedah Steva Jobsa odpravlja več različnih manjših napak.

Na nedavni predstavitvi je bilo rečeno, da je nadgradnja prvenstveno namenjena iPod touch, da pa hkrati rešuje nekaj malenkosti na iPhone 3G. Brez cinizma lahko rečemo, da je to Applov način skrivanja in reševanja težav, ki jih je iPhone 3G imel pač preveč.

Nova programska oprema iPhonu prinaša:

 • izboljšana točnost prikaza jakosti 3G signala
 • odpravljene težave z zmrzovanjem in sesuvanjem naprave pri uporabnikih z veliko nameščenimi ostalimi programi
 • hitrejša namestitev programov zunanjih ponudnikov
 • izboljšan odziv pri SMS sporočanju
 • zmanjšanje težav pri vspostavitvi klicev in prekinjanju klicev
 • občutno podaljšanje trajanja baterije
 • izboljšana zanesljivost e-poštnih storitev
 • hitrejše nalaganje in iskanje kontaktov
 • izredno hitra varnostna kopija v iTunes
 • enostavno ustvarjanje seznamov predvajanj

  Torej Apple res ne meni, da imajo težave z 3G signalom, čeprav to izboljšujejo. Ali le zmanjšujejo pomen relativno hudih težav z prekinjanjem klicev in na sploh slabim sprejemom signala? Dobra novica za lastnike iPod touch je, da jih nadgradnja ne bo nič stala - če so seveda že plačali nadgradnjo na različico na 2.0, v nasprotnem primeru pa naj pripravijo 9,95$.

  Nadgradnja bo seveda brezplačna tudi za lastnike iPhone, ki lahko le upajo, da se njihovi pogovori po nadgradnji ne bodo več končevali sredi stavka.
 • fotografije
  komentarji
  Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

  Da
  Ne, imam nastavljeno angleščino
  Ne, imam nastavljen drug jezik
  Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
  Ne vem

  obveščanje

  Prijava na elektronske novice:

  e-pošta:

  več članki