marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Apple naj bi iPhone 14 predstavil 7. septembra


22.08.2022
Objavil: Dare Gliha

Bliža se čas, ko naj bi Apple predstavil nove mobilne telefone. Po poročanju Marka Gurmana iz Bloomberga bi se lahko zgodilo, da bo predstavitveni dogodek 7. septembra, datum izida pa 16. septembra. "Nekaterim zaposlenim v maloprodajnih trgovinah je bilo rečeno, naj se pripravijo na izdajo večjega novega izdelka 16. septembra," piše Gurman.

Apple vsako leto septembra organizira letni dogodek, ki pa je od začetka pandemije prešel na izjemno dodelan in visokoproduciran dogodek v živo. Zaposleni pri Applu naj bi začeli tudi snemati segmente za virtualno predstavitev.

Apple naj bi napovedal štiri nove modele telefona iPhone 14, nove računalnike Mac, nove iPade in novo uro Apple Watch. V liniji iPhone 14 bo odpadel model mini, na voljo pa bosta dva modela s 6,1-palčnim zaslonom in dva modela s 6,7-palčnim zaslonom, kar pomeni, da bo Apple prvič izdal 6,7-palčni iPhone, ki ni namenjen za prodajo.

Modeli iPhone 14 naj bi bili opremljeni z osveženo zasnovo zareze s pomembno nadgradnjo kamere za selfije, večjim otokom kamere na modelu iPhone 14 Pro, novi modeli Pro pa bodo dobili čipovje A16. Govori se tudi, da bo imel model Pro funkcijo vedno prižganega zaslona.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki