marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaKuo: iPhone 15 Pro Max bo postal Ultra
23.09.2022

Čeprav je bila serija iPhone 14 šele predstavljena, pa se že pojavljajo govorice o naslednikih. In nekaj zanimivih govoric z nami že delita priljubljena analitika za jabolčne izdelke, Ming Chi Kuo in Mark Gurman.

slikaNapovedana različica USB4 2.0, ki omogoča pasovno širino 80 Gb/s
21.09.2022

Skupina USB Promoter Group je objavila nov standard USB4 različice 2.0, ki omogoča hitrosti prenosa do 80 Gb/s, kar je dvakrat več kot prejšnja različica istega protokola.

slikaRazvijalci za Android se lahko prijavijo na pilotni projekt zaračunavanja v Google Play
19.09.2022

Google je začel nov pilotni projekt, ki razvijalcem aplikacij za Android omogoča sprejemanje plačil z lastnimi sistemi zaračunavanja. Razvijalci po vsem svetu se lahko sedaj prijavijo na program, imenovan "User Choice Billing", ki bi strankam omogočil izbiro med zaračunavanjem prek storitve Google Play ali prek sistema, ki ga izberejo uporabniki aplikacije.

slikaTrgovina mobilnih aplikacij AppGallery dobitnica prestižne nagrade
16.09.2022

Priznana medijska hiša Newsweek je na berlinskem sejmu zabavne elektronike IFA 2022 Huaweievo trgovino za mobilne aplikacije AppGallery imenovala za »vzhajajočo zvezdo«.

slikaEU želi, da bi bile mobilne naprave trajnejše in lažje popravljive
14.09.2022

Evropska komisija bo v novem osnutku predloga preučila možnost, da bi proizvajalce pametnih telefonov in tabličnih računalnikov prisilila, da svoje naprave naredijo vzdržljivejše in lažje zamenljive. Cilj tega predloga je omejiti e-odpadke, in če bo sprejet, bo po besedah komisije zmanjšal količino odpadnega ogljika, ki je enakovredna 5 milijonom avtomobilov na cestah.

članki

Apple naj bi iPhone 14 predstavil 7. septembra


22.08.2022
Objavil: Dare Gliha

Bliža se čas, ko naj bi Apple predstavil nove mobilne telefone. Po poročanju Marka Gurmana iz Bloomberga bi se lahko zgodilo, da bo predstavitveni dogodek 7. septembra, datum izida pa 16. septembra. "Nekaterim zaposlenim v maloprodajnih trgovinah je bilo rečeno, naj se pripravijo na izdajo večjega novega izdelka 16. septembra," piše Gurman.

Apple vsako leto septembra organizira letni dogodek, ki pa je od začetka pandemije prešel na izjemno dodelan in visokoproduciran dogodek v živo. Zaposleni pri Applu naj bi začeli tudi snemati segmente za virtualno predstavitev.

Apple naj bi napovedal štiri nove modele telefona iPhone 14, nove računalnike Mac, nove iPade in novo uro Apple Watch. V liniji iPhone 14 bo odpadel model mini, na voljo pa bosta dva modela s 6,1-palčnim zaslonom in dva modela s 6,7-palčnim zaslonom, kar pomeni, da bo Apple prvič izdal 6,7-palčni iPhone, ki ni namenjen za prodajo.

Modeli iPhone 14 naj bi bili opremljeni z osveženo zasnovo zareze s pomembno nadgradnjo kamere za selfije, večjim otokom kamere na modelu iPhone 14 Pro, novi modeli Pro pa bodo dobili čipovje A16. Govori se tudi, da bo imel model Pro funkcijo vedno prižganega zaslona.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki