marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

Serija Apple iPhone 14 Pro brez zareze za sprednjo kamero


20.12.2021
Objavil: Dare Gliha

Medtem ko se Apple trenutno ukvarja z omejitvami v dobavni verigi za trenutne modele, pa iz Koreje že prihajajo novice o naslednji generaciji. Korejski časopis TheElec poroča, da modeli Pro naslednje leto ne bodo imeli zareze pač pa le okrogli izrez za kamero, ki bo imela ločljivost 48MP.

6,06 palčni iPhone 14 Pro in 6,7 palčni iPhone 14 Pro Max naj bi uporabljala zaslone LG Display LTPO 120Hz OLED, zelo verjetno pa bosta to edina nova modela s tem videzom.

Ostali modeli iPhone 14 bodo še vedno imeli zarezo, njihove zaslone pa bo dobavil BOE. Gre za iPhone z zaslonom velikosti 6,06 palca ter nove različice s 6,7 palčnim zaslonom. Ti modeli naj tudi ne bi imeli zaslonov LTPO in hitrosti osveževanja 120 Hz.

TheElek še napoveduje, da bo BOE začel dobavljati zaslone LTPO za serijo iPhone 15 leta 2023. Apple naj bi leta 2022 predstavil tudi osvežen model iPhone SE, ki bo imel enako zasnovo kot trenutni model, vendar pa mu bodo dodali povezljivostjo 5G.

Kako naj bi izgledal iPhone 14 Pro Max je predstavil Ian iz Front Page Tech.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki