marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaČas je za nov telefon!
23.11.2022

Na prazničnem seznamu želja marsikoga se bo letos zagotovo znašel tudi nov pametni telefon. Izberite takšnega, ki vam bo olajšal spopadanje z vsakdanjimi obveznostmi in vam prihranil več časa za vse načrtovane prostočasne aktivnosti. Samsung Galaxy Z Fold4 je zmogljiv pametni telefon, pisan na kožo predvsem poslovnim uporabnikom, kreativcem in ljubiteljem iger.

slikaVeč kot 70 % naprav Apple iPhone 14 uporablja zaslone Samsung OLED
30.11.2022

Samsung Display je prevladujoči igralec na tržišču zaslonov OLED, eden glavnih razlogov za to pa je odločitev družbe Apple, da za svoje telefone iPhone uporablja panele tega korejskega proizvajalca.

slikaKmalu boste lahko pretakali zvok iz Androida v Windows 11
28.11.2022

Aplikacija Phone Link se je začela uporabljati pred časom in je bila sprva namenjena izključno lastnikom telefonov Samsung, sčasoma pa se je z izdajo sistema Windows 11 razširila na vse telefone s sistemom Android.

slikaMediaTek predstavil najnovejši čip Dimensity 9200
25.11.2022

MediaTek je predstavil svoj najnovejši vodilni čipovski nabor Dimensity 9200, ki v industrijo pametnih telefonov prinaša več novosti. To je prvi čipset, ki je na trg prišel z glavnim jedrom Arm Cortex-X3 s taktom 3,05 Ghz in temelji na arhitekturi ARMv9.

slikaIntegracija iCloud Photos se širi v aplikacijo Windows 11 Photos
23.11.2022

Microsoft je začel uvajati integracijo iCloud Photos za aplikacijo Windows 11 Photos. Funkcija je na voljo s posodobitvijo aplikacije Photos, ki je na voljo v trgovini Microsoft Store.

članki

Serija Apple iPhone 14 Pro brez zareze za sprednjo kamero


20.12.2021
Objavil: Dare Gliha

Medtem ko se Apple trenutno ukvarja z omejitvami v dobavni verigi za trenutne modele, pa iz Koreje že prihajajo novice o naslednji generaciji. Korejski časopis TheElec poroča, da modeli Pro naslednje leto ne bodo imeli zareze pač pa le okrogli izrez za kamero, ki bo imela ločljivost 48MP.

6,06 palčni iPhone 14 Pro in 6,7 palčni iPhone 14 Pro Max naj bi uporabljala zaslone LG Display LTPO 120Hz OLED, zelo verjetno pa bosta to edina nova modela s tem videzom.

Ostali modeli iPhone 14 bodo še vedno imeli zarezo, njihove zaslone pa bo dobavil BOE. Gre za iPhone z zaslonom velikosti 6,06 palca ter nove različice s 6,7 palčnim zaslonom. Ti modeli naj tudi ne bi imeli zaslonov LTPO in hitrosti osveževanja 120 Hz.

TheElek še napoveduje, da bo BOE začel dobavljati zaslone LTPO za serijo iPhone 15 leta 2023. Apple naj bi leta 2022 predstavil tudi osvežen model iPhone SE, ki bo imel enako zasnovo kot trenutni model, vendar pa mu bodo dodali povezljivostjo 5G.

Kako naj bi izgledal iPhone 14 Pro Max je predstavil Ian iz Front Page Tech.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki