marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaQualcomm bo Snapdragon 8 Gen 2 predstavil novembra
10.08.2022

Qualcomm je razkril datum naslednjega dogodka Snapdragon Summit, ki vedno poteka na Havajih. Običajno je sicer potekal decembra, letos pa bo ta tridnevni dogodek potekal od 15. do 17. novembra.

slikaApple se v ZDA sooča s potencialno skupinsko tožbo zaradi praks Apple Pay
08.08.2022

Kreditna družba Affinity Credit Union iz Iowe toži Apple zaradi domnevnega protikonkurenčnega ravnanja pri upravljanju storitve Apple Pay. To se lahko spremeni v skupinsko tožbo in je podobno tožbi, ki je bila lani vložena v EU.

slikaWhatsApp sedaj uradno podpira prenos klepeta med iOS in Androidom
05.08.2022

WhatsApp je testiral prenos zgodovine klepetov med Androidom in iOS, sewdaj pa je končno uradno omogočil polno funkcionalnost. Doslej je bilo mogoče zgodovino klepetov med ekosistemi prenesti le s pomočjo nekaterih orodij za prenos podatkov tretjih oseb, vendar te metode običajno niso brezplačne.

slikaSkoraj osem od desetih Slovencev do spleta dostopa prek mobilnega telefona
03.08.2022

Kar 79,45 odstotka Slovencev danes do spletnih vsebin dostopa prek mobilnega telefona, kaže najnovejša iPROMova analiza o tehnoloških značilnostih naprav, s katerimi spletni uporabniki dostopajo do digitalnih medijev. Mobilni dostop je od junija lani do letošnjega junija rasel z upočasnjeno stopnjo rasti, in sicer je zabeležil rast za pet odstotnih točk.

slikaTudi Xiaomi naj bi delal na telefonu s senzorjem 200 MP
01.08.2022

Motorola ni edino podjetje, ki dela na telefonu s kamero 200 MP - Digital Chat Station poroča, da je na poti telefon s senzorjem 200 MP, čipovjem Snapdragon 8+ Gen 1, zaslonom 120 Hz in baterijo 5 000 mAh.

članki

Serija Apple iPhone 14 Pro brez zareze za sprednjo kamero


20.12.2021
Objavil: Dare Gliha

Medtem ko se Apple trenutno ukvarja z omejitvami v dobavni verigi za trenutne modele, pa iz Koreje že prihajajo novice o naslednji generaciji. Korejski časopis TheElec poroča, da modeli Pro naslednje leto ne bodo imeli zareze pač pa le okrogli izrez za kamero, ki bo imela ločljivost 48MP.

6,06 palčni iPhone 14 Pro in 6,7 palčni iPhone 14 Pro Max naj bi uporabljala zaslone LG Display LTPO 120Hz OLED, zelo verjetno pa bosta to edina nova modela s tem videzom.

Ostali modeli iPhone 14 bodo še vedno imeli zarezo, njihove zaslone pa bo dobavil BOE. Gre za iPhone z zaslonom velikosti 6,06 palca ter nove različice s 6,7 palčnim zaslonom. Ti modeli naj tudi ne bi imeli zaslonov LTPO in hitrosti osveževanja 120 Hz.

TheElek še napoveduje, da bo BOE začel dobavljati zaslone LTPO za serijo iPhone 15 leta 2023. Apple naj bi leta 2022 predstavil tudi osvežen model iPhone SE, ki bo imel enako zasnovo kot trenutni model, vendar pa mu bodo dodali povezljivostjo 5G.

Kako naj bi izgledal iPhone 14 Pro Max je predstavil Ian iz Front Page Tech.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki