marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR v Parizu predstavil novo serijo HONOR 200
17.06.2024

HONOR je premierno za Evropo predstavil serijo HONOR 200 na ikoničnem pariškem mestu Hipódromo de París-Longchamp. Na dogodku, ki se ga je udeležilo več kot 800 predstavnikov medijev in partnerjev iz vse Evrope, so gostje imeli priložnost iz prve roke preizkusiti zmogljivosti prek interaktivnih con doživetij in pop-up portretnih studiev, ki jih je zagotovil Studio Harcourt.

slikaQualcomm tiho predstavi čipovje Snapdragon 6s Gen 3
14.06.2024

Qualcommova trenutna shema poimenovanja je lahko včasih zmedena, vendar črka „s“ na splošno označuje „nižji“ model v liniji in točno to je novi Snapdragon 6s Gen 3. Qualcomm je informacije o novi mobilni platformi tiho in brez velikega pompa objavil na svoji spletni strani. Razumemo, saj Snapdragon 6s Gen 3 ni posebno zanimiv čip.

slikaHibridna umetna inteligenca v službi človeka odpira nove možnosti
12.06.2024

Smo na začetku najbolj vznemirljivega in morda enega od prelomnih trenutkov v tehnološki industriji. Vstopili smo v dobo mobilne umetne inteligence – ki jo je začel Samsung z uvedbo funkcij Galaxy AI na Galaxy S24 seriji, njihovem prvem telefonu z umetno inteligenco.

slikaV aprilu povečana prodaja iPhonov na Kitajskem
10.06.2024

Pred nekaj tedni je Tim Cook napovedal, da bo prodaja iPhonov na nekaterih trgih (tudi na Kitajskem) narasla in imel je prav. Poročilo Kitajske akademije za informacijsko in komunikacijsko tehnologijo (CAICT) kaže, da so se pošiljke pametnih telefonov tujih blagovnih znamk aprila povečale za 52 % - in večina telefonov tujih blagovnih znamk na Kitajskem ima na zadnji strani logotip Apple.

članki

Apple iOS 17 bo uradno predstavljen 5. junija


03.04.2023
Objavil: Dare Gliha

Apple je razkril uradne datume za svojo letno svetovno razvijalsko konferenco (WWDC). Ta bo potekala na spletu od 5. do 9. junija. 5. junija bo tradicionalna predstavitev prvega dne, na kateri bodo predstavljene naslednje različice sistemov iOS, iPadOS, macOS, watchOS in tvOS.

Medtem ko bo dogodek potekal prek spleta, se bodo razvijalci in študenti 5. junija lahko udeležili posebnega dne v Apple Parku, kjer si bodo ogledali uvodno predstavitev in Applovo različico govora o stanju v državi. Prostor za ta osebni dogodek bo seveda omejen.

Susan Prescott, Applova podpredsednica za odnose s svetovnimi razvijalci, je povedala: "WWDC23 bo naš največji in najbolj vznemirljiv dogodek doslej in komaj čakamo, da se z mnogimi izmed vas vidimo na spletu in v živo na tem zelo posebnem dogodku."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki