marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov
07.06.2023

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

slikaXiaomi v prvem četrtletju prodal 30 milijonov telefonov
05.06.2023

Xiaomi je objavil svoje finančno poročilo za prvo četrtletje 2023. Številke so za kitajskega proizvajalca obetavne. Podjetje je imelo med januarjem in marcem 2023 594,8 milijona mesečnih aktivnih uporabnikov, do objave poročila pa mu je uspelo doseči mejnik 600 milijonov.

slikaZaslon, ki uporabnikom pomaga pri večjem izločanju melatonina pred spanjem
02.06.2023

HONOR namenja veliko pozornosti varni uporabi pametnih telefonov, predvsem ko gre za zdravje in zaščito oči. Tako je nedavno predstavljeni telefon HONOR Magic5 Pro postal prvi pametni telefon s certifikatom TÜV Rheinland Circadian Friendly, ki podpira možnost Circadian Night Display.

slikaSerija iPhone 16 Pro bo dobila večje zaslone in periskopske kamere
31.05.2023

Medtem ko bo serija iPhone 15 predvidoma predstavljena jeseni, se govorice o generaciji iPhone 16 pojavljajo že več mesecev. Znani Applov analitik Min-Chi Kuo je delil svojo najnovejšo informacijo, ki kaže, da bosta telefona iPhone 16 Pro in 16 Pro Plus ponujala večje zaslone in periskopske senzorje kamer.

članki

Apple iOS 17 bo uradno predstavljen 5. junija


03.04.2023
Objavil: Dare Gliha

Apple je razkril uradne datume za svojo letno svetovno razvijalsko konferenco (WWDC). Ta bo potekala na spletu od 5. do 9. junija. 5. junija bo tradicionalna predstavitev prvega dne, na kateri bodo predstavljene naslednje različice sistemov iOS, iPadOS, macOS, watchOS in tvOS.

Medtem ko bo dogodek potekal prek spleta, se bodo razvijalci in študenti 5. junija lahko udeležili posebnega dne v Apple Parku, kjer si bodo ogledali uvodno predstavitev in Applovo različico govora o stanju v državi. Prostor za ta osebni dogodek bo seveda omejen.

Susan Prescott, Applova podpredsednica za odnose s svetovnimi razvijalci, je povedala: "WWDC23 bo naš največji in najbolj vznemirljiv dogodek doslej in komaj čakamo, da se z mnogimi izmed vas vidimo na spletu in v živo na tem zelo posebnem dogodku."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki