marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

Apple in Samsung zaradi domnevnih kršitev patentov spet na sodišče


24.10.2012
Objavil: Janez Lukan

Kakor je Samsung obljubljal, tako je tudi storil. Takoj po izidu iPhone-a 5 ga je dodal na listo Apple-ovih naprav, ki naj bi kršili njihove patente, ob bok iPadu, prejšnjim iPhone-om in iPod Touch-om.

Tako se saga v primeru Samsung proti Apple-u nadaljuje. Kršitve se navezujejo na patente v zvezi s 3G tehnologijo, kot tudi na nekatere druge funkcije, ki jih je Samsung odkril v preiskavi modela iPhone 5 takoj po njegovem izidu.

Zaslišanje o kršitvi Samsungovih patentov novega iPhone-a bo potekalo 6. novembra in to spet na kalifornijskem sodišču. Da pa tudi Samsung ni brez greha dokazuje dejstvo, da je sam obtožen kršitve nekaterih Apple-ovih patentov z več kot dvajsetimi svojimi napravami, ki vključujejo tudi modela Galaxy Nexus in Galaxy SIII.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki