marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

slikaHuawei pričakuje manj naročil za serijo Mate 40
09.09.2020

Huawei bo serijo Mate 40 predvidoma predstavil v prihajajočih tednih, če se bodo pri podjetju držali časovnice iz preteklih let. Še pred predstavitvijo pa iz Tajvana že prihajajo napovedi, da so pri podjetju naročili 30 odstotkov manj komponent, kar nakazuje na upad zanimanja s strani potrošnikov.

članki

Ledeni iPod - Gorenje podpisalo pogodbo z Applom


04.09.2008
Objavil: Thomas Bergant

Le malo je takih, ki ne bi v svoji zbirki elektronskih naprav, ne bi imeli člana skupine Apple. Tem se pridružuje tudi Gorenje, ki je z dizajnerskim računalniškim podjetjem Apple podpisalo licenčno pogodbo za uporabo Apple-ove tehnologije v hladilnikih Gorenje.

Ob predstavitvi na največjem svetovnem sejmu zabavne elektronike IFA 2008 so se obiskovalci strinjali, da je Gorenjev hladilnik »Made for iPod« idealna kombinacija za uporabnike jutrišnjega dne – uporabnike, ki prisegajo na enostavno in zabavno uporabo.

Glasba iz hladilnika
Posebna združitev zabavne elektronske naprave – kultnega iPod touch in sodobnega hladilno – zamrzovalnega aparata Gorenje omogoča nove razsežnosti bivanja, zabave in kuhanja ter nekaterih drugih gospodinjskih opravil. Posebej razvit hladilnik Gorenje omogoča polnjenje iPod-a na vgrajeni priklopni postaji (docking station), predvajanje glasbe in videa preko vgrajenih zvočnikov ter vstop na splet, v kolikor je v stanovanju možnost brezžične povezave. iPod je osvojil svet, inovativni aparati Gorenje z interaktivnimi funkcijami osvajajo sodobne kuhinje in napovedujejo nove trende.

Z Gorenjevim iPod hladilnikom brskamo po spletu
Revolucionarni wi-fi vmesnik za upravljanje na dotik ob najpopularnejšem glasbenem predvajalniku na svetu omogoča, da iščete, pregledujete ali nalagate vsebine s svetovnega spleta ter uživate v glasbi, televizijskih oddajah, filmih ali video podcastih. Kombinacija kultnega predvajalnika in posebnega hladilnika Gorenje torej omogoča popoln užitek uporabe obeh naprav. Zvok se predvaja preko vgrajenih zvočnikov, video vsebine pa se prikazujejo na zaslonu iPod-a. Povezljivost s spletom preko brezžične povezave dopolnjuje funkcionalnost visoko tehnološkega hladilnika Gorenje, opravljanje različnih gospodinjskih opravil in upravljanje aparatov pa postaja enostavnejše in predvsem bolj zabavno.

Do video receptov v kuhinji prek iPod-a na Gorenjevem hladilniku
Uporabnik lahko pregleduje recepte za pripravo jedi in kuha ob receptih - tudi v video formatu, preverja navodila za pranje svojih oblačil ali – poleg najljubše glasbe seveda, posluša nasvete v zvezi z gospodinjskimi opravili. V Gorenju so pričeli tudi z razvojem spletnega portala iGorenje, ki prinaša različne vsebine, povezane s kuhanjem in hišnimi opravili ter je prilagojen za prikazovanje na ekranu naprave iPod touch ter drugih mobilnih naprav.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki