marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Ledeni iPod - Gorenje podpisalo pogodbo z Applom


04.09.2008
Objavil: Thomas Bergant

Le malo je takih, ki ne bi v svoji zbirki elektronskih naprav, ne bi imeli člana skupine Apple. Tem se pridružuje tudi Gorenje, ki je z dizajnerskim računalniškim podjetjem Apple podpisalo licenčno pogodbo za uporabo Apple-ove tehnologije v hladilnikih Gorenje.

Ob predstavitvi na največjem svetovnem sejmu zabavne elektronike IFA 2008 so se obiskovalci strinjali, da je Gorenjev hladilnik »Made for iPod« idealna kombinacija za uporabnike jutrišnjega dne – uporabnike, ki prisegajo na enostavno in zabavno uporabo.

Glasba iz hladilnika
Posebna združitev zabavne elektronske naprave – kultnega iPod touch in sodobnega hladilno – zamrzovalnega aparata Gorenje omogoča nove razsežnosti bivanja, zabave in kuhanja ter nekaterih drugih gospodinjskih opravil. Posebej razvit hladilnik Gorenje omogoča polnjenje iPod-a na vgrajeni priklopni postaji (docking station), predvajanje glasbe in videa preko vgrajenih zvočnikov ter vstop na splet, v kolikor je v stanovanju možnost brezžične povezave. iPod je osvojil svet, inovativni aparati Gorenje z interaktivnimi funkcijami osvajajo sodobne kuhinje in napovedujejo nove trende.

Z Gorenjevim iPod hladilnikom brskamo po spletu
Revolucionarni wi-fi vmesnik za upravljanje na dotik ob najpopularnejšem glasbenem predvajalniku na svetu omogoča, da iščete, pregledujete ali nalagate vsebine s svetovnega spleta ter uživate v glasbi, televizijskih oddajah, filmih ali video podcastih. Kombinacija kultnega predvajalnika in posebnega hladilnika Gorenje torej omogoča popoln užitek uporabe obeh naprav. Zvok se predvaja preko vgrajenih zvočnikov, video vsebine pa se prikazujejo na zaslonu iPod-a. Povezljivost s spletom preko brezžične povezave dopolnjuje funkcionalnost visoko tehnološkega hladilnika Gorenje, opravljanje različnih gospodinjskih opravil in upravljanje aparatov pa postaja enostavnejše in predvsem bolj zabavno.

Do video receptov v kuhinji prek iPod-a na Gorenjevem hladilniku
Uporabnik lahko pregleduje recepte za pripravo jedi in kuha ob receptih - tudi v video formatu, preverja navodila za pranje svojih oblačil ali – poleg najljubše glasbe seveda, posluša nasvete v zvezi z gospodinjskimi opravili. V Gorenju so pričeli tudi z razvojem spletnega portala iGorenje, ki prinaša različne vsebine, povezane s kuhanjem in hišnimi opravili ter je prilagojen za prikazovanje na ekranu naprave iPod touch ter drugih mobilnih naprav.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki