marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

Apple v Evropi pričel s prodajo obnovljenih modelov iPhone 13


06.02.2023
Objavil: Dare Gliha

Apple je pričel prodajati obnovljene modele iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro in iPhone 13 Pro Max v Veliki Britaniji, Nemčiji, Italiji in Španiji. To je prvič, da so ti specifični telefoni v teh državah na voljo v Applovi spletni trgovini v okviru programa Certified Refurbished.

S tem programom kupec dobi napravo, ki je opremljena z novo baterijo, novo zunanjo lupino, originalnimi nadomestnimi deli Apple (po potrebi), temeljitim čiščenjem, prednameščenim originalnim operacijskim sistemom ali novejšo različico ter posebno škatlo z vsemi dodatki in kabli. Podjetje pred pošiljanjem opravi tudi popolno preverjanje delovanja, za napravo pa nudi tudi enoletno garancijo ter brezplačno dostavo in vračilo.

V primerjavi s ceno novega telefona lahko v Združenem kraljestvu prihranite od 100 do 230 funtov, odvisno od modela, v Nemčiji, Italiji in Španiji pa od 120 do 280 evrov, odvisno od države in modela telefona iPhone. Morda se to ne sliši kot veliko, vendar če upoštevate, da je večina certificirano obnovljenih iPhonov praktično nerazločljiva od novih, je bolj razumljivo, da znižanje cen ni večje od tega.

Družina iPhonov 13 je že navedena na Applovi strani Certified Refurbished za ZDA, vendar tam še niso na voljo. Kljub temu je že sama uvrstitev na seznam dokaz, da bodo kmalu na voljo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki