marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNova posodobitev One UI 6.1 prinaša Galaxy AI v več naprav Galaxy
24.02.2024

Samsung je napovedal razpoložljivost funkcij Galaxy AI v več napravah Galaxy z novo posodobitvijo One UI 6.1, ki je namenjena nadaljnji demokratizaciji mobilne umetne inteligence. Posodobitev bo na voljo v serijah Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 in Tab S9 ter se bo začela uvajati konec marca.

slikaApple Watch Ultra z zaslonom microLED bo na voljo šele leta 2027
23.02.2024

O prihajajoči Applovi uri Watch Ultra z zaslonom microLED smo že veliko slišali, vendar vsako poročilo, ki se pojavi, kaže bolj pesimistično sliko. Najnovejša ocena prihaja iz korejskega portala The Elec in kaže, da bo Applova pametna ura višjega razreda s tehnologijo microLED prišla šele leta 2027.

slikaSpotify prvič presegel 600 milijonov aktivnih uporabnikov
21.02.2024

Podjetje Spotify je objavilo četrtletno poročilo in podatki so obetavni. V zadnjih treh mesecih je platforma za pretakanje povečala število aktivnih mesečnih uporabnikov (MAU) za 28 milijonov, s čimer je presegla svoja pričakovanja in dosegla 600 milijonov, kar je za švedsko podjetje nov rekord.

slikaXiaomi in Leica ustanavljata inštitut
20.02.2024

Ustanovitev inštituta Xiaomi x Leica Optical, katerega jedro so optične tehnologije, pomeni pomemben mejnik v industriji pametnih telefonov, saj bo združeval vrsto interdisciplinarnih znanosti, vključno z umetno inteligenco in fotografijo.

članki

Apple v Evropi pričel s prodajo obnovljenih modelov iPhone 13


06.02.2023
Objavil: Dare Gliha

Apple je pričel prodajati obnovljene modele iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro in iPhone 13 Pro Max v Veliki Britaniji, Nemčiji, Italiji in Španiji. To je prvič, da so ti specifični telefoni v teh državah na voljo v Applovi spletni trgovini v okviru programa Certified Refurbished.

S tem programom kupec dobi napravo, ki je opremljena z novo baterijo, novo zunanjo lupino, originalnimi nadomestnimi deli Apple (po potrebi), temeljitim čiščenjem, prednameščenim originalnim operacijskim sistemom ali novejšo različico ter posebno škatlo z vsemi dodatki in kabli. Podjetje pred pošiljanjem opravi tudi popolno preverjanje delovanja, za napravo pa nudi tudi enoletno garancijo ter brezplačno dostavo in vračilo.

V primerjavi s ceno novega telefona lahko v Združenem kraljestvu prihranite od 100 do 230 funtov, odvisno od modela, v Nemčiji, Italiji in Španiji pa od 120 do 280 evrov, odvisno od države in modela telefona iPhone. Morda se to ne sliši kot veliko, vendar če upoštevate, da je večina certificirano obnovljenih iPhonov praktično nerazločljiva od novih, je bolj razumljivo, da znižanje cen ni večje od tega.

Družina iPhonov 13 je že navedena na Applovi strani Certified Refurbished za ZDA, vendar tam še niso na voljo. Kljub temu je že sama uvrstitev na seznam dokaz, da bodo kmalu na voljo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki