marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

članki

Apple v Evropi pričel s prodajo obnovljenih modelov iPhone 13


06.02.2023
Objavil: Dare Gliha

Apple je pričel prodajati obnovljene modele iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro in iPhone 13 Pro Max v Veliki Britaniji, Nemčiji, Italiji in Španiji. To je prvič, da so ti specifični telefoni v teh državah na voljo v Applovi spletni trgovini v okviru programa Certified Refurbished.

S tem programom kupec dobi napravo, ki je opremljena z novo baterijo, novo zunanjo lupino, originalnimi nadomestnimi deli Apple (po potrebi), temeljitim čiščenjem, prednameščenim originalnim operacijskim sistemom ali novejšo različico ter posebno škatlo z vsemi dodatki in kabli. Podjetje pred pošiljanjem opravi tudi popolno preverjanje delovanja, za napravo pa nudi tudi enoletno garancijo ter brezplačno dostavo in vračilo.

V primerjavi s ceno novega telefona lahko v Združenem kraljestvu prihranite od 100 do 230 funtov, odvisno od modela, v Nemčiji, Italiji in Španiji pa od 120 do 280 evrov, odvisno od države in modela telefona iPhone. Morda se to ne sliši kot veliko, vendar če upoštevate, da je večina certificirano obnovljenih iPhonov praktično nerazločljiva od novih, je bolj razumljivo, da znižanje cen ni večje od tega.

Družina iPhonov 13 je že navedena na Applovi strani Certified Refurbished za ZDA, vendar tam še niso na voljo. Kljub temu je že sama uvrstitev na seznam dokaz, da bodo kmalu na voljo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki