marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov
07.06.2023

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

slikaXiaomi v prvem četrtletju prodal 30 milijonov telefonov
05.06.2023

Xiaomi je objavil svoje finančno poročilo za prvo četrtletje 2023. Številke so za kitajskega proizvajalca obetavne. Podjetje je imelo med januarjem in marcem 2023 594,8 milijona mesečnih aktivnih uporabnikov, do objave poročila pa mu je uspelo doseči mejnik 600 milijonov.

slikaZaslon, ki uporabnikom pomaga pri večjem izločanju melatonina pred spanjem
02.06.2023

HONOR namenja veliko pozornosti varni uporabi pametnih telefonov, predvsem ko gre za zdravje in zaščito oči. Tako je nedavno predstavljeni telefon HONOR Magic5 Pro postal prvi pametni telefon s certifikatom TÜV Rheinland Circadian Friendly, ki podpira možnost Circadian Night Display.

slikaSerija iPhone 16 Pro bo dobila večje zaslone in periskopske kamere
31.05.2023

Medtem ko bo serija iPhone 15 predvidoma predstavljena jeseni, se govorice o generaciji iPhone 16 pojavljajo že več mesecev. Znani Applov analitik Min-Chi Kuo je delil svojo najnovejšo informacijo, ki kaže, da bosta telefona iPhone 16 Pro in 16 Pro Plus ponujala večje zaslone in periskopske senzorje kamer.

članki

Zaradi tehničnih težav bo Apple preskočil polprevodniške gumbe na iPhonu 15 Pro


19.04.2023
Objavil: Dare Gliha

"Apple bo pri iPhonu 15 Pro in iPhonu 15 Pro Max morda izpustil polprevodniške gumbe", je v svojem najnovejšem poročilu razkril analitik Ming-Chi Kuo. Obstajajo "nerešena tehnična vprašanja", kar pomeni, da bosta premijska modela iPhone 15 morda vendarle morala začeti prodajati z običajnimi fizičnimi gumbi.

Govorice so nakazovale, da bosta kolešček za uravnavanje glasnosti in drsnik za opozarjanje v seriji iPhone 15 Pro zamenjala klasični gumb za klikanje. Namesto tega naj bi bila kapacitivna na dotik, kot je bil gumb "Home" na preteklih telefonih iPhone.

Takšna poteza bi škodila dobaviteljem, predvsem podjetju Cirrus Logic, ki naj bi izdeloval namenski mikroprocesor za nove gumbe. Drugo podjetje, ki bi ta odločitev prizadela, je AAC Technologies, dobavitelj Taptic Engina. Če se zgodi, da Apple uporabi fizične gumbe pa bo to najmanj vplivalo na Luxshare ICT, ki ima bistveno večji obsega poslovanja.

Izdelki so še vedno v razvojni fazi EVT (to je obdobje notranjega potrjevanja in testiranja), kar pomeni, da bo odločitev morda spremenjena in bomo morda vendarle videli novo tehnologijo. Če tega ne bomo videli in se bo Apple odločil, da bo spet ostal pri običajnih gumbih, bo vpliv na množično proizvodnjo omejen, novi modeli iPhone Pro pa bi morali prispeti po načrtu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki