marketing
več | arhivpoudarjeno
slika5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom
21.09.2023

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

slikaMediaTek razvija prvi 3nm čip s procesno tehnologijo TSMC
22.09.2023

MediaTek je uspešno razvil svoj prvi 3nm čip, ki temelji na 3nm procesni tehnologiji podjetja TSMC. Novi 3nm čipset bo na trgu predstavljen prihodnje leto kot član paradnega konja serije Dimensity.

slikaApple obljublja posodobitev programske opreme za zmanjšanje sevanja iPhona 12
20.09.2023

Francoska nacionalna agencija za frekvence (ANFR) je pred nekaj dnevi prepovedala prodajo iPhona 12 v državi, ker je ugotovila, da naprava oddaja več elektromagnetnih valov, kot je dovoljeno v skladu s predpisi EU. Njena specifična absorpcijska stopnja (SAR) je bila nad zakonsko dovoljeno mejo.

slikaHuawei predstavlja jesenske novosti
18.09.2023

Huawei je v Barceloni organiziral prireditev, na kateri so predstavili nove nosljive naprave in strategijo »Fashion Forward«, ki zlitje tehnologij z modnim slogom dviguje na višjo raven. Huawei s tem razkriva ambicijo, da revolucionira industrijo nosljivih naprav z brezhibnim združevanjem vrhunske tehnologije, modnega oblikovanja in zdravstvenih funkcij usmerjenih k uporabniku.

slikaSlika prvega enopalčnega nubiinega telefona s 35-milimetrsko kamero
15.09.2023

ZTE je edinstven zaradi uporabe 35-milimetrskega objektiva na glavnih kamerah nekaterih svojih paradnih konjev, kot sta nubia Z50S Pro in pred njim Axon 40 Ultra. In zdi se, da namerava podjetje narediti naslednji korak in ponuditi 35-milimetrski fotoaparat s tipalom velikosti enega palca.

članki

Trgovina mobilnih aplikacij AppGallery dobitnica prestižne nagrade


16.09.2022
Objavil: Dare Gliha

Priznana medijska hiša Newsweek je na berlinskem sejmu zabavne elektronike IFA 2022 Huaweievo trgovino za mobilne aplikacije AppGallery imenovala za »vzhajajočo zvezdo«.

Huawei veliko truda posveča uporabniški izkušnji, zato je trgovina AppGallery preprosta za uporabo in hkrati nudi celovito ponudbo aplikacij. Ocena zadovoljstva uporabnikov je tudi zaradi tega v letu 2021 večja za več kot 20 odstotkov. Sicer je trgovina v zadnjih 18 mesecih zaznala nesluteno rast in se trdno zasidrala med tremi največjimi platformami za distribucijo aplikacij. Skupno število aplikacij je medletno naraslo za 147 odstotkov, medtem ko beleži 580 milijonov mesečno aktivnih uporabnikov.

Skladno s strategijo sočasnega poudarka na globalne in lokalne trge je razvojna ekipa neutrudno delala, da bi uporabnikom naprav Huawei povsod po svetu ponudila najbolj priljubljene aplikacije in igre. Hkrati so poglobili tudi sodelovanje z lokalnimi razvijalci, da bi na vsakem lokalnem trgu omogočili dostop do tamkajšnjih najboljših aplikaciji. Zaradi tega je trgovina AppGallery postala konkurenčno okolje in tretja največja na svetu.

V združenju Huawei je do danes registriranih 5,75 milijona razvijalcev iz celega sveta, kar je vodilo do globalne integracije več kot 216 tisoč aplikacij z mobilnimi storitvami Huawei Core, kar predstavlja 147-odstotno povečanje na letni ravni. Leta 2021 je trgovina zabeležila več kot 432 milijard prenosov, kar predstavlja 12-odstotno rast v primerjavi z letom 2020. Medletna rast je ravno tako zavidljiva izven kitajskega trga, kjer so v istem obdobju zabeležili 56 odstotkov več prenosov.

Nagrada poudarja podporo razvijalcem

Nagrado vzhajajoča zvezda (ang: Rising Star) je Huawei na sejmu IFA prejel prvič. Hkrati dokazuje, da trgovina AppGallery ne omogoča le dostopa do raznovrstnih vsebin, nagrad in daril, temveč da Huawei razvijalcem ravno tako nudi obsežno poslovno in trženjsko pomoč, po zaslugi katere svoje aplikacije lažje približajo ljudem.

Podpredsednik podjetja Huaweia za mobilne storitve v Evropi Jaime Gonzalo je ob tej priložnosti poudaril: »Veseli smo, da je Newsweek prepoznal napore pri razvoju trgovine AppGallery. Zelo se namreč trudimo, da preko nje uporabnikom nudimo širok nabor aplikacij, pri čemer ne pozabljamo na druge ugodnosti. Priznanje je tudi dokaz kakovosti platforme in naših partnerjev, katerih aplikacije so na voljo v naši trgovini!«

Trgovina AppGallery je na voljo v več kot 170 državah in zlasti v Evropi je v zadnjem letu zabeležila rast mesečno aktivnih uporabnikov. Huawei je veliko truda in virov vložil v njeno promocijo in obogatitev ter v sodelovanje z razvijalci, s ciljem spodbujanja inovacij in izboljšanja uporabniške izkušnje. Naraščajoča priljubljenost trgovine AppGallery je ravno tako plod Huaweieve zavezanosti varnosti v digitalnem okolju, saj ji uporabniki zaupajo, da skrbi za njihovo dobrobit in ohranja zasebnost.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki