marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaKuo: iPhone 15 Pro Max bo postal Ultra
23.09.2022

Čeprav je bila serija iPhone 14 šele predstavljena, pa se že pojavljajo govorice o naslednikih. In nekaj zanimivih govoric z nami že delita priljubljena analitika za jabolčne izdelke, Ming Chi Kuo in Mark Gurman.

slikaNapovedana različica USB4 2.0, ki omogoča pasovno širino 80 Gb/s
21.09.2022

Skupina USB Promoter Group je objavila nov standard USB4 različice 2.0, ki omogoča hitrosti prenosa do 80 Gb/s, kar je dvakrat več kot prejšnja različica istega protokola.

slikaRazvijalci za Android se lahko prijavijo na pilotni projekt zaračunavanja v Google Play
19.09.2022

Google je začel nov pilotni projekt, ki razvijalcem aplikacij za Android omogoča sprejemanje plačil z lastnimi sistemi zaračunavanja. Razvijalci po vsem svetu se lahko sedaj prijavijo na program, imenovan "User Choice Billing", ki bi strankam omogočil izbiro med zaračunavanjem prek storitve Google Play ali prek sistema, ki ga izberejo uporabniki aplikacije.

slikaTrgovina mobilnih aplikacij AppGallery dobitnica prestižne nagrade
16.09.2022

Priznana medijska hiša Newsweek je na berlinskem sejmu zabavne elektronike IFA 2022 Huaweievo trgovino za mobilne aplikacije AppGallery imenovala za »vzhajajočo zvezdo«.

slikaEU želi, da bi bile mobilne naprave trajnejše in lažje popravljive
14.09.2022

Evropska komisija bo v novem osnutku predloga preučila možnost, da bi proizvajalce pametnih telefonov in tabličnih računalnikov prisilila, da svoje naprave naredijo vzdržljivejše in lažje zamenljive. Cilj tega predloga je omejiti e-odpadke, in če bo sprejet, bo po besedah komisije zmanjšal količino odpadnega ogljika, ki je enakovredna 5 milijonom avtomobilov na cestah.

članki

Trgovina mobilnih aplikacij AppGallery dobitnica prestižne nagrade


16.09.2022
Objavil: Dare Gliha

Priznana medijska hiša Newsweek je na berlinskem sejmu zabavne elektronike IFA 2022 Huaweievo trgovino za mobilne aplikacije AppGallery imenovala za »vzhajajočo zvezdo«.

Huawei veliko truda posveča uporabniški izkušnji, zato je trgovina AppGallery preprosta za uporabo in hkrati nudi celovito ponudbo aplikacij. Ocena zadovoljstva uporabnikov je tudi zaradi tega v letu 2021 večja za več kot 20 odstotkov. Sicer je trgovina v zadnjih 18 mesecih zaznala nesluteno rast in se trdno zasidrala med tremi največjimi platformami za distribucijo aplikacij. Skupno število aplikacij je medletno naraslo za 147 odstotkov, medtem ko beleži 580 milijonov mesečno aktivnih uporabnikov.

Skladno s strategijo sočasnega poudarka na globalne in lokalne trge je razvojna ekipa neutrudno delala, da bi uporabnikom naprav Huawei povsod po svetu ponudila najbolj priljubljene aplikacije in igre. Hkrati so poglobili tudi sodelovanje z lokalnimi razvijalci, da bi na vsakem lokalnem trgu omogočili dostop do tamkajšnjih najboljših aplikaciji. Zaradi tega je trgovina AppGallery postala konkurenčno okolje in tretja največja na svetu.

V združenju Huawei je do danes registriranih 5,75 milijona razvijalcev iz celega sveta, kar je vodilo do globalne integracije več kot 216 tisoč aplikacij z mobilnimi storitvami Huawei Core, kar predstavlja 147-odstotno povečanje na letni ravni. Leta 2021 je trgovina zabeležila več kot 432 milijard prenosov, kar predstavlja 12-odstotno rast v primerjavi z letom 2020. Medletna rast je ravno tako zavidljiva izven kitajskega trga, kjer so v istem obdobju zabeležili 56 odstotkov več prenosov.

Nagrada poudarja podporo razvijalcem

Nagrado vzhajajoča zvezda (ang: Rising Star) je Huawei na sejmu IFA prejel prvič. Hkrati dokazuje, da trgovina AppGallery ne omogoča le dostopa do raznovrstnih vsebin, nagrad in daril, temveč da Huawei razvijalcem ravno tako nudi obsežno poslovno in trženjsko pomoč, po zaslugi katere svoje aplikacije lažje približajo ljudem.

Podpredsednik podjetja Huaweia za mobilne storitve v Evropi Jaime Gonzalo je ob tej priložnosti poudaril: »Veseli smo, da je Newsweek prepoznal napore pri razvoju trgovine AppGallery. Zelo se namreč trudimo, da preko nje uporabnikom nudimo širok nabor aplikacij, pri čemer ne pozabljamo na druge ugodnosti. Priznanje je tudi dokaz kakovosti platforme in naših partnerjev, katerih aplikacije so na voljo v naši trgovini!«

Trgovina AppGallery je na voljo v več kot 170 državah in zlasti v Evropi je v zadnjem letu zabeležila rast mesečno aktivnih uporabnikov. Huawei je veliko truda in virov vložil v njeno promocijo in obogatitev ter v sodelovanje z razvijalci, s ciljem spodbujanja inovacij in izboljšanja uporabniške izkušnje. Naraščajoča priljubljenost trgovine AppGallery je ravno tako plod Huaweieve zavezanosti varnosti v digitalnem okolju, saj ji uporabniki zaupajo, da skrbi za njihovo dobrobit in ohranja zasebnost.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki