marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Razvijalci aplikacij v EU lahko začnejo testirati aplikacije iOS za tržnice zunanjih ponudnikov


16.02.2024
Objavil: Dare Gliha

Apple je pred kratkim napovedal naslednjo potezo kot odziv na zakon o digitalnih trgih (DMA), ki ga je izdala EU. Apple zdaj odpira laboratorije Labs, v katerih lahko razvijalci testirajo svoje trgovine in aplikacije za iOS.

Ta poteza bo razvijalcem, ki so se strinjali s spornimi poslovnimi pogoji, omogočila uporabo novih funkcij v aplikacijah App Store Connect in App Store Connect API za vzpostavitev svojih aplikacij. Razvijalci lahko nato za beta testiranje vseh novih funkcij uporabijo program TestFlight.

Čeprav je Evropska komisija od družbe Apple zahtevala, da odpre sistem iOS za alternativne trgovine z aplikacijami, je zaradi načina, kako ga družba izvaja, veliko ljudi v industriji izrazilo svoje pomisleke. Med tistimi, ki so kritizirali Applovo izvajanje DMA, so bili tudi ključni ljudje, kot so direktorji podjetij Spotify, Epic in Xbox President.

Nove spremembe bodo začele veljati marca 2024. Evropska komisija bo naslednji mesec preučila Applove metode in obstaja realna možnost, da bo institucija nezadovoljna in bo Tima Cooka in sodelavce spodbudila k nadaljnjim spremembam za povečanje konkurenčnosti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki