marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Android z zelo omejenim Bluetoothom


17.09.2008
Objavil: Mitja Zupančič

Razna razpredanja o Androidovi funkcionalnosti GoogleTalka so kot kaže prava brca v temo, vsaj po besedah razvijalcev. Govorijo o zelo omejeni funkcionalnosti modrega zobu.

Androidovi razvijalci so na svojih blogih potrdili, da je bila storitev GoogleTalk opuščena, predvsem zaradi varnostnih težav. Vse gostiteljske naprave bi tako lahko dostopale do računov v preobleki "obvestila", kar pa nikakor ni sprejemljivo.

Prav tako, naj bi se pojavila težava pri začasnih kontaktih. Le-ti naj bi brez težav dostopali do uporabniških informacij brez kakršnihkoli dovoljenj, tako da so v končni fazi popolnooma opustili GoogleTalk.

Z odpravo teh težav, pa se je pojavila nova - funkcionalnost Bluetootha. Deloval bo le osnovno, povezal se bo le z modrozobimi slušalkami. Odpade pa pošiljanje in prejemanje datotek in podobna zabava.

Ni še znano ali bo na voljo popravek preko nadgraditve programske opreme, a spomnimo se na slavni iPhone. Zadeva bo verjetno tako, kot pri "sadjarjih" pometena pod preprogo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki