marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Tudi Android ima "kill switch" aplikacijo


29.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Googlov sloves kot odprtokodno podjetje je bil pred kratkim omadeževan, saj se je izkazalo, da ima krovno podjetje v rokavu aplikacijo "kill switch", ki na daljavo na napravah Android izbriše katerokoli aplikacijo.

Vendar so olajševalne okoliščine v prid Googla te, da je tovrstna aplikacija omenjena tudi v splošnih pogojih uporabe. Če pogledamo na mpžen trg te naprave, ki je praktično nemoderiran, vsaj glede na Applov sistem odobritve, pa je ta poteza še toliko bolj razumljiva.

Google bo ravno tako poizkušal povrniti stroške z nakupi lažnih aplikacij, seveda so iz tega izvzete aplikacije odobrenih razvijalcev. Vendar pri Googlu že vnaprej priznavajo, da bo celotnen znesek težko izterljiv, zato bodo med prevarane uporabnike razdelili ves znesek, ki ga bodo uspeli izterjati.

In kaj v primeru, če vam kupljena aplikacija ni všeč? Google vam bo omogočil povračilo denarja v roku 24 ur od nakupa, kar pomeni, da lahko pred nakupm preizkusite vse aplikacije, ki bodo naprodaj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki