marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple v Evropi pričel s prodajo obnovljenih modelov iPhone 13
06.02.2023

Apple je pričel prodajati obnovljene modele iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro in iPhone 13 Pro Max v Veliki Britaniji, Nemčiji, Italiji in Španiji. To je prvič, da so ti specifični telefoni v teh državah na voljo v Applovi spletni trgovini v okviru programa Certified Refurbished.

slikaIDC: Trg pametnih telefonov v Q4 2022 doživel neverjeten 18,3-odstotni padec
03.02.2023

IDC Smartphone Tracker je poročal o precej podpovprečnih podatkih o svetovnih dobavah pametnih telefonov v četrtem četrtletju leta 2022, saj se je trg zmanjšal za 18,3 % na 300,3 milijona dobav. Vseh pet glavnih blagovnih znamk se je v primerjavi s 4. četrtletjem 2021 soočilo z dvomestnim upadom na letni ravni, skupna številka pa predstavlja največji četrtletni upad.

slikaHuawei predstavlja rezultate raziskave nakupnih navad
01.02.2023

Huawei predstavlja poročilo o vpogledu v trg pametnih ur. Poročilo predstavlja ugotovitve in ponuja poglobljen vpogled v vedenje strank in tržne namere ob nakupu osebnih nosljivih naprav. Sklepi v poročilu temeljijo na različnih študijah, ki jih je Huawei izvedel interno in v sodelovanju z uglednimi raziskovalnimi inštitucijami: Ipsos Poljska, Pollster in GfK.

slikaHONOR bo na mobilnem kongresu v Barceloni predstavil nove mobilnike
31.01.2023

Iz podjetja HONOR so sporočili, da bodo na letošnjem sejmu MWC v Barceloni predstavili najnovejša premijska mobilna telefona HONOR, zložljivi pameti telefon HONOR Magic Vs in serijo HONOR Magic5.

članki

Android bo omogočal preklapljanje med zvočniki Spotify Connect z zaklenjenega zaslona


20.01.2023
Objavil: Dare Gliha

Android 13 je predstavil nov način preklapljanja predvajanja zvoka med brezžičnimi zvočniki z uporabo novega gradnika na zaklenjenem zaslonu in posodobljenega obvestila. Trenutno to deluje za YouTube in YouTube Music, vendar sta Google in Spotify pravkar napovedala, da sodelujeta pri omogočanju tega načina tudi za naprave Spotify Connect.

Ekipa v Googlu si prizadeva, da bi bila ta funkcija pametnejša in da bi poenostavila prehajanje med različnimi lokacijami, ki imajo različne zvočnike. Predstavljajte si, da začnete poslušati podkast v avtomobilu. Ko prispete na cilj in izstopite iz avtomobila, se prikaže obvestilo, ki vam omogoča, da hitro preklopite na poslušanje s slušalkami. Ko se boste vrnili domov, se bo ponovno pojavilo isto obvestilo, ki bo ponujalo preklop na televizor ali zvočnik.

Tehnologija, ki omogoča to delovanje, ima tri plasti. Najprej bo telefon zaznal, katere naprave so v vaši bližini, in sicer prek Bluetooth, Wi-Fi in UWB. Druga plast bo prepoznala zmogljivosti teh naprav in ugotovila, katera je najprimernejša za vsebino, ki jo predvajate. Tretja in zadnja plast bo prilagodila delovanje celotnega sistema glede na vaše interakcije s temi napravami.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki