marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaQualcomm tiho predstavi čipovje Snapdragon 6s Gen 3
14.06.2024

Qualcommova trenutna shema poimenovanja je lahko včasih zmedena, vendar črka „s“ na splošno označuje „nižji“ model v liniji in točno to je novi Snapdragon 6s Gen 3. Qualcomm je informacije o novi mobilni platformi tiho in brez velikega pompa objavil na svoji spletni strani. Razumemo, saj Snapdragon 6s Gen 3 ni posebno zanimiv čip.

slikaHibridna umetna inteligenca v službi človeka odpira nove možnosti
12.06.2024

Smo na začetku najbolj vznemirljivega in morda enega od prelomnih trenutkov v tehnološki industriji. Vstopili smo v dobo mobilne umetne inteligence – ki jo je začel Samsung z uvedbo funkcij Galaxy AI na Galaxy S24 seriji, njihovem prvem telefonu z umetno inteligenco.

slikaV aprilu povečana prodaja iPhonov na Kitajskem
10.06.2024

Pred nekaj tedni je Tim Cook napovedal, da bo prodaja iPhonov na nekaterih trgih (tudi na Kitajskem) narasla in imel je prav. Poročilo Kitajske akademije za informacijsko in komunikacijsko tehnologijo (CAICT) kaže, da so se pošiljke pametnih telefonov tujih blagovnih znamk aprila povečale za 52 % - in večina telefonov tujih blagovnih znamk na Kitajskem ima na zadnji strani logotip Apple.

slikaGoogle bo omogočil urejanje sporočil RCS
07.06.2024

Urejanje sporočil v aplikacijah za klepet je fukcija, ki je znana že vrsto let, vendar smo končno dočakali, da so jo sprejeli tudi nekateri največji odjemalci za sporočanje. Instagram je pred kratkim uvedel funkcijo urejanja v svojih klepetalnicah skupaj s Facebookovim Messengerjem in aplikacijo WhatsApp. Zdaj pa Google to omogoča tudi za sporočila RCS.

članki

Android Auto bo povzel sporočila z Googlovim pomočnikom in umetno inteligenco


05.01.2024
Objavil: Dare Gliha

Google pripravlja novo funkcijo za Android Auto, ki bo za povzemanje sporočil uporabljala pomočnika Google Assistant in umetno inteligenco (AI). Do tega razkritja je prišel portal 9To5Google, ki je razčlenil različico 14.52 Googlove aplikacije, naložene v trgovino Play Store, z vrsticami kode za to funkcijo.

Ta nova funkcija bo za povzemanje sporočil v sistemu Android Auto uporabljala umetno inteligenco in Googlovega pomočnika, zaradi česar bi lahko bila stalna obvestila iz skupinskih pogovorov manj nadležna in moteča med vožnjo.

Google pravi, da bo "povzetke ustvarjala umetna inteligenca, zato je mogoče, da bo prišlo do napak", v nastavitvah Android Auto pa jih boste lahko vklopili/izklopili, kadar boste želeli.

Ker so bili nizi za to funkcijo opaženi v različici beta Googlove aplikacije, ni jasno, kdaj bo na voljo uporabnikom po vsem svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki