marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaJe Samsung potihoma ukinil serijo Note?
01.12.2021

Na začetku leta so pri Samsungu napovedali, da bodo preskočili eno generacijo mobilnikov Note, da pa bodo že prihodnje leto ponovno predstavili novosti iz te serije. Sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo drugačne novice, ki ne bodo po godu ljubiteljem mobilnikov Note.

slikabob ob desetletnici povečuje količine podatkov
29.11.2021

Pred desetimi leti je na slovenski trg mobilnih storitev vstopil popolnoma nov igralec, ki se je širni Sloveniji predstavil z drzno obljubo – mobilni paketi brez višanja cen, brez vezav in brez skritih stroškov. Obljubo pri bobu držijo še danes, ko na svoji torti pihajo že 10 svečko in ob tem uporabnikom podarjajo rojstnodnevno darilo.

slikaNov čipset Snapdragon omogoča hitro polnjenje do 150 W
29.11.2021

Qualcomm naj bi konec meseca predstavil nov čip, ki se bo imenoval Snapdragon 8 Gen 1. Digital Chat Station na Weibu trdi, da bodo nekateri mobilniki s tem čipom imeli hitro polnjenje s kar 150 W, vendar pa bodo predstavljeni kasneje, saj prva serija čipov ni pripravljena na take hitrosti polnjenja.

slikaXiaomi odprl svojo trgovino tudi v Ljubljani
27.11.2021

Tehnološki velikan Xiaomi je včeraj v Ljubljani odprl drugo trgovino Xiaomi Store v Sloveniji. Xiaomi širi svoje poslovanje na slovenskem trgu z jasnim strateškim ciljem – omogočiti enostavnejšo dostopnost svojih pametnih telefonov in izdelkov iz ekosistema ljubiteljem Xiaomija v Sloveniji.

slikaHuawei in trivago sklenila strateško partnerstvo
26.11.2021

Vodilna globalna storitev za primerjavo nastavitev trivago in Huawei sta objavila partnerstvo pri razvoju rešitev za okolje mobilnih storitev Huawei. V trgovini AppGalley je tako že na voljo aplikacija trivago, ki omogoča takojšnjo primerjavo nastanitvenih ponudb vseh glavnih ponudnikov spletnih rezervacij.

članki

Android 4.3 tudi za Sony Xperio M


24.03.2014
Objavil: Dare Gliha

Uporabniki Sony Xperie M se bodo razveselili novice, da bo za njihovo napravo na voljo posodobitev operacijskega sistema Android na različico 4.3, čeprav pri podjetju kmalu načrtujejo lansiranje njegovega naslednika M2.

Sony na nadgradnji dela že nekaj časa, prva država, kjer bo posodobitev na voljo pa bo Francija, saj je njihov operater SFR nadgradnjo že odobril. Kmalu naj bi jim sledili še v Avstraliji, saj je tamkajšnji Vodafone že oznanil, da testirajo novo različico za Xperio M.

Očitno je Sony končal z razvojem nove različice, zato lahko uporabniki pričakujejo, da bo nadgradnja za njihove mobilnike na voljo v prihajajočih tednih. In kaj nadgradnja prinaša? SFR je opazil hitrejše delovanje uporabniškega vmesnika, posodobljene multimedijske aplikacije (Walkman, Album, Movies), nove teme in boljšo organizacijo priljubljenih povezav v brskalniku Crome.

Žal Android 4.3 ni najnovejša različica operacijskega sistema. Tako tudi ni znano, ali bo Xperia M zadnjo različico 4.4 KitKat sploh dobila.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki