marketing
več | arhivpoudarjeno
slika5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom
21.09.2023

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

slikaOperaterji na Finskem začasno ustavili prodajo telefonov Xiaomi
25.09.2023

Xiaomi bi lahko imel težave s prodajo svojih naprav na Finskem, je razkrilo poročilo podjetja Suomimobiili. Trije glavni operaterji, Telia, DNA in Elisa, začasno ustavljajo prodajo kitajskega podjetja kot odziv na prisotnost znamke v Rusiji po začetku vojne v Ukrajini lani.

slikaMediaTek razvija prvi 3nm čip s procesno tehnologijo TSMC
22.09.2023

MediaTek je uspešno razvil svoj prvi 3nm čip, ki temelji na 3nm procesni tehnologiji podjetja TSMC. Novi 3nm čipset bo na trgu predstavljen prihodnje leto kot član paradnega konja serije Dimensity.

slikaApple obljublja posodobitev programske opreme za zmanjšanje sevanja iPhona 12
20.09.2023

Francoska nacionalna agencija za frekvence (ANFR) je pred nekaj dnevi prepovedala prodajo iPhona 12 v državi, ker je ugotovila, da naprava oddaja več elektromagnetnih valov, kot je dovoljeno v skladu s predpisi EU. Njena specifična absorpcijska stopnja (SAR) je bila nad zakonsko dovoljeno mejo.

slikaHuawei predstavlja jesenske novosti
18.09.2023

Huawei je v Barceloni organiziral prireditev, na kateri so predstavili nove nosljive naprave in strategijo »Fashion Forward«, ki zlitje tehnologij z modnim slogom dviguje na višjo raven. Huawei s tem razkriva ambicijo, da revolucionira industrijo nosljivih naprav z brezhibnim združevanjem vrhunske tehnologije, modnega oblikovanja in zdravstvenih funkcij usmerjenih k uporabniku.

članki

Android 4.0 za Galaxy S2 še vedno v fazi testiranja


02.04.2012
Objavil: Mitja Zupančič

Dolgo pričakovana posodobitev za lastnike Samsung Galaxy S2 v obliki Androida 4.0 (kodno ime Ice Cream Sandwich) še vedno ni pripravljena.

Lastniki omenjene naprave s čakanjem počasi a vztrajno izgubljajo potrpljenje. Očitno temu še ne bo tako hitro konec. Pri Samsung UK so namreč na facebookov zid napisali: "Na posodobitvi Androida 4.0 za naše stranke delamo zelo trdo. Točen datum žal še ne moremo sporočiti, vendar hitimo kolikor se le da. Hvala za vaše potrpljenje."

Novica je marsikoga presenetila, še posebno, ker naj bi se posodobitve za odklenjene Galaxyje začele dogajati že 19. marca. Pri angleškem operaterju "3" so celo obveščali svoje stranke o posodobitvi 20. marca. Drugje pravijo, da bo ICS kmalu na voljo, vendar se ob omenjenem facebook komentarju vseeno porajajo dvomi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki