marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

članki

Android 4.0 za Galaxy S2 še vedno v fazi testiranja


02.04.2012
Objavil: Mitja Zupančič

Dolgo pričakovana posodobitev za lastnike Samsung Galaxy S2 v obliki Androida 4.0 (kodno ime Ice Cream Sandwich) še vedno ni pripravljena.

Lastniki omenjene naprave s čakanjem počasi a vztrajno izgubljajo potrpljenje. Očitno temu še ne bo tako hitro konec. Pri Samsung UK so namreč na facebookov zid napisali: "Na posodobitvi Androida 4.0 za naše stranke delamo zelo trdo. Točen datum žal še ne moremo sporočiti, vendar hitimo kolikor se le da. Hvala za vaše potrpljenje."

Novica je marsikoga presenetila, še posebno, ker naj bi se posodobitve za odklenjene Galaxyje začele dogajati že 19. marca. Pri angleškem operaterju "3" so celo obveščali svoje stranke o posodobitvi 20. marca. Drugje pravijo, da bo ICS kmalu na voljo, vendar se ob omenjenem facebook komentarju vseeno porajajo dvomi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki