marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi napreduje po lestvici Fortune Global 500
16.08.2022

Skupina Xiaomi se je na seznamu Fortune Global 500 za leto 2022 povzpela na 266. mesto. Globalno tehnološko podjetje, ki je tretji največji proizvajalec pametnih telefonov na svetu, je na lestvici napredovalo že četrto leto zapored.

slikaT-Mobile bo plačal 500 milijonov dolarjev zaradi vdora v podatke v letu 2021
12.08.2022

Ameriški operater T-Mobile je pristal na izplačilo 500 milijonov dolarjev v okviru poravnave kolektivne tožbe zaradi kršitve varnosti podatkov, do katere je prišlo leta 2021. Kot je razvidno iz sodnega spisa, so bili izpostavljeni podatki "približno 76,6 milijona prebivalcev ZDA, ki jih je identificiral T-Mobile".

slikaQualcomm bo Snapdragon 8 Gen 2 predstavil novembra
10.08.2022

Qualcomm je razkril datum naslednjega dogodka Snapdragon Summit, ki vedno poteka na Havajih. Običajno je sicer potekal decembra, letos pa bo ta tridnevni dogodek potekal od 15. do 17. novembra.

slikaApple se v ZDA sooča s potencialno skupinsko tožbo zaradi praks Apple Pay
08.08.2022

Kreditna družba Affinity Credit Union iz Iowe toži Apple zaradi domnevnega protikonkurenčnega ravnanja pri upravljanju storitve Apple Pay. To se lahko spremeni v skupinsko tožbo in je podobno tožbi, ki je bila lani vložena v EU.

slikaWhatsApp sedaj uradno podpira prenos klepeta med iOS in Androidom
05.08.2022

WhatsApp je testiral prenos zgodovine klepetov med Androidom in iOS, sewdaj pa je končno uradno omogočil polno funkcionalnost. Doslej je bilo mogoče zgodovino klepetov med ekosistemi prenesti le s pomočjo nekaterih orodij za prenos podatkov tretjih oseb, vendar te metode običajno niso brezplačne.

članki

Android 4.0 za Galaxy S2 še vedno v fazi testiranja


02.04.2012
Objavil: Mitja Zupančič

Dolgo pričakovana posodobitev za lastnike Samsung Galaxy S2 v obliki Androida 4.0 (kodno ime Ice Cream Sandwich) še vedno ni pripravljena.

Lastniki omenjene naprave s čakanjem počasi a vztrajno izgubljajo potrpljenje. Očitno temu še ne bo tako hitro konec. Pri Samsung UK so namreč na facebookov zid napisali: "Na posodobitvi Androida 4.0 za naše stranke delamo zelo trdo. Točen datum žal še ne moremo sporočiti, vendar hitimo kolikor se le da. Hvala za vaše potrpljenje."

Novica je marsikoga presenetila, še posebno, ker naj bi se posodobitve za odklenjene Galaxyje začele dogajati že 19. marca. Pri angleškem operaterju "3" so celo obveščali svoje stranke o posodobitvi 20. marca. Drugje pravijo, da bo ICS kmalu na voljo, vendar se ob omenjenem facebook komentarju vseeno porajajo dvomi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki