marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

slikaHuawei pričakuje manj naročil za serijo Mate 40
09.09.2020

Huawei bo serijo Mate 40 predvidoma predstavil v prihajajočih tednih, če se bodo pri podjetju držali časovnice iz preteklih let. Še pred predstavitvijo pa iz Tajvana že prihajajo napovedi, da so pri podjetju naročili 30 odstotkov manj komponent, kar nakazuje na upad zanimanja s strani potrošnikov.

članki

Android 4.0 za Galaxy S2 še vedno v fazi testiranja


02.04.2012
Objavil: Mitja Zupančič

Dolgo pričakovana posodobitev za lastnike Samsung Galaxy S2 v obliki Androida 4.0 (kodno ime Ice Cream Sandwich) še vedno ni pripravljena.

Lastniki omenjene naprave s čakanjem počasi a vztrajno izgubljajo potrpljenje. Očitno temu še ne bo tako hitro konec. Pri Samsung UK so namreč na facebookov zid napisali: "Na posodobitvi Androida 4.0 za naše stranke delamo zelo trdo. Točen datum žal še ne moremo sporočiti, vendar hitimo kolikor se le da. Hvala za vaše potrpljenje."

Novica je marsikoga presenetila, še posebno, ker naj bi se posodobitve za odklenjene Galaxyje začele dogajati že 19. marca. Pri angleškem operaterju "3" so celo obveščali svoje stranke o posodobitvi 20. marca. Drugje pravijo, da bo ICS kmalu na voljo, vendar se ob omenjenem facebook komentarju vseeno porajajo dvomi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki