marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Amnesty international lansirala mobilno storitev


26.03.2007
Objavil: Dare Gliha

Amnesty International ZDA je lansirala lastno blagovno mobilno omrežje, kjer vsak klic pomeni klic za pravice ljudi. Blagovna znamka omrežja se imenuje Amnesty Wireless, poganja jo Working Asset, deluje pa preko omrežja Sprint CDMA.

"Naši člani si prizadevajo storiti vse, kar je v njihovi moči za pravice ljudi," je dejal Larry Cox, predsednik Amnesty International ZDA. "Vendar so ti posamezniki tudi zaposleni ljudje. Amnesty Wireless jim omogoča, da vsak dan naredijo nekaj za svoje prepričanje," je še dodal.

Od leta 1985 so člani Working Asseta donirali že preko 50 milijonov ameriških dolarjev neprofitnim organizacijam za mir, enakost, izobraževanje in okolje. V tem duhu bo delovala tudi Amnesty Wireless, ki jo poganja Working Asset. Od klicev, ki jih bodo člani opravili, bo 10 odstotkov samodejno nakazanih na račun Amnesty Internationala, brez dodatnih stroškov za same člane.

Člani Amnesty Wirelessa, ki želijo še bolj pomagati pa bodo lahko preko mesečnih Ciziten Action alarmov preverili, katere ljudske pravice so kršene in potrebujejo njihovo pomoč.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki