marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Amis tudi uradno del družbe Si.mobil


01.04.2016
Objavil: Dare Gliha

Pravni postopek združevanja družbe Amis z družbo Si.mobil se je uspešno zaključil. »Znamka Amis bo na slovenskem trgu še naprej prisotna kot sinonim za kakovostne storitve fiksne telefonije, televizije in dostopa do spleta po meri uporabnikov.

Z novim znanjem in celovito ponudbo telekomunikacijskih storitev na enem mestu pa bomo v Si.mobilu še uspešneje snovali rešitve, ki prinašajo najboljšo uporabniško izkušnjo,« je ob pravni združitvi poudaril Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobila in Vip mobile.

Si.mobil je ob pridružitvi podjetja Amis pridobil nova znanja in tehnologije. Telekomunikacijski operater je dostop do hitrega mobilnega interneta z zmogljivim omrežjem LTE omogočil že več kot 95 odstotkom slovenskega prebivalstva, sedaj pa pod znamko Amis ponuja tudi uporabnikom prilagodljive fiksne storitve, ki jih je uporablja že več kot 68.000 gospodinjstev in poslovnih uporabnikov v Sloveniji. Z Amisom je Si.mobil prisoten skoraj v vsakem slovenskem kraju, saj nudi svoje storitve na vseh razpoložljivih sodobnih omrežjih.

Si.mobil, največji zasebni ponudnik mobilnih storitev v Sloveniji, s pridružitvijo znamke Amis krepi svoj položaj na slovenskem trgu in stopa v novo obdobje razvoja celovitih telekomunikacijskih storitev. »Združitev nam prinaša priložnost, da izmenjamo znanja in skupaj razvijamo še boljše rešitve, ki bodo uporabnikom resnično koristile,« je ob zaključku združevanja povedal Boštjan Košak, izvršni direktor podjetja Si.mobil, ter dodal: »Verjamem, da bomo s tesnim sodelovanjem na slovenski trg kmalu vnesli svež veter in pokazali, da znamo skupaj nastopiti kot močan, konkurenčen in zanesljiv ponudnik konvergenčnih storitev.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki