marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMicrosoft ukinja aplikacijo Cortana za Android in iOS
16.04.2021

Microsoftovi aplikaciji Cortana za Android in iOS sta uradno prenehali delovati 31. marca 2021. Microsoftova glasovna pomočnica, alternativa Googlovemu Assistantu in Siri bo še naprej delovala v sistemu Windows 10.

slikaMediaTek leta 2020 prvi proizvajalec čipov za pametne telefone
14.04.2021

Novo poročilo DigiTimes razkriva, da je bil MediaTek leta 2020 prvi proizvajalec čipov za pametne telefone. Izjemna rast blagovne znamke je zasluga naraščajočih naročil ključnih OEM proizvajalcev, Huaweijeve prepovedi v ZDA in strateške napovedi družbe o novi liniji čipov Dimmensity z vgrajenimi modemi 5G.

slikaiPhone 13 Pro Max bo imel objektiv f/1.5
12.04.2021

Priznani analitik Ming-Chi Kuo je v pismu investitorjem razkril, da bo imel iPhone 13 Pro Max drugačno glavno kamero bolj kot drugi predstavniki serije 13. iPhone 13 Pro Max bo tako imel nekoliko svetlejšo lečo f/1.5, medtem ko bodo ostali za svoje glavne kamere imeli lečo f/1.6.

slikaHuawei z vodilnim položajem na trgu nosljivih naprav
08.04.2021

Z razcvetom trga nosljivih naprav si podjetje Huawei nenehno prizadeva zagotoviti dober tržni položaj, v letu 2020 pa je doseglo pomemben mejnik. Poleg najvišje 50,7-odstotne rasti prodaje nosljivih izdelkov na trgu, je podjetje z odprtjem laboratorija Huawei Health Lab nadalje investiralo v raziskave in razvoj.

slikaLG uradno oznanil konec mobilne divizije
06.04.2021

Kar se je govorilo že nekaj časa, je včeraj postalo uradno. LG je oznanil konec mobilne tekme in s tem izstop iz posla s pametnimi telefoni. LG bo svoj fokus in vire sedaj preusmeril na področje komponent električnih vozil, naprav IoT, pametnega doma, robotike, umetne inteligence in rešitev za podjetja.

članki

Amis tudi uradno del družbe Si.mobil


01.04.2016
Objavil: Dare Gliha

Pravni postopek združevanja družbe Amis z družbo Si.mobil se je uspešno zaključil. »Znamka Amis bo na slovenskem trgu še naprej prisotna kot sinonim za kakovostne storitve fiksne telefonije, televizije in dostopa do spleta po meri uporabnikov.

Z novim znanjem in celovito ponudbo telekomunikacijskih storitev na enem mestu pa bomo v Si.mobilu še uspešneje snovali rešitve, ki prinašajo najboljšo uporabniško izkušnjo,« je ob pravni združitvi poudaril Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobila in Vip mobile.

Si.mobil je ob pridružitvi podjetja Amis pridobil nova znanja in tehnologije. Telekomunikacijski operater je dostop do hitrega mobilnega interneta z zmogljivim omrežjem LTE omogočil že več kot 95 odstotkom slovenskega prebivalstva, sedaj pa pod znamko Amis ponuja tudi uporabnikom prilagodljive fiksne storitve, ki jih je uporablja že več kot 68.000 gospodinjstev in poslovnih uporabnikov v Sloveniji. Z Amisom je Si.mobil prisoten skoraj v vsakem slovenskem kraju, saj nudi svoje storitve na vseh razpoložljivih sodobnih omrežjih.

Si.mobil, največji zasebni ponudnik mobilnih storitev v Sloveniji, s pridružitvijo znamke Amis krepi svoj položaj na slovenskem trgu in stopa v novo obdobje razvoja celovitih telekomunikacijskih storitev. »Združitev nam prinaša priložnost, da izmenjamo znanja in skupaj razvijamo še boljše rešitve, ki bodo uporabnikom resnično koristile,« je ob zaključku združevanja povedal Boštjan Košak, izvršni direktor podjetja Si.mobil, ter dodal: »Verjamem, da bomo s tesnim sodelovanjem na slovenski trg kmalu vnesli svež veter in pokazali, da znamo skupaj nastopiti kot močan, konkurenčen in zanesljiv ponudnik konvergenčnih storitev.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki