slashleaks.com pa so se pojavile govorice, da mobilniki Moto X še niso na smetišču zgodovine in da se prihodnje leto pripravlja nov mobilnik iz te serije." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZnana oblika prihajajoče serije iPhone 12
13.07.2020

Mobile Fun je na spletu objavil video, kjer so pokazali obliko nove serije iPhone 12. Gre za delovno različico mobilnikov, tako da končna oblika verjetno ne bo enaka prikazanemu, pričakuje se spremembe predvsem pri modulu kamere.

slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

članki

Ali Lenovo pripravlja nov mobilnik serije Moto X?


05.12.2016
Objavil: Dare Gliha

Lenovo je v letošnji seriji mobilnikov Moto za zastavonoše uporabil oznako Moto Z, ki je nasledila lansko serijo Moto X. Na portalu slashleaks.com pa so se pojavile govorice, da mobilniki Moto X še niso na smetišču zgodovine in da se prihodnje leto pripravlja nov mobilnik iz te serije.

V slikah, ki so se pojavile na spletu, gre verjetno za model Moto X (2017), ki bo nekakšen naslednik modela Moto X Style. Skoraj zagotovo bo lansiran v Motorolinem portfelju takoj pod serijo Moto Z. Trenutno še niso znane specifikacije mobilnika, glede na slike pa lahko sklepamo, da bo mobilnik tudi v zlati barvi in s kovinskim ohišjem, vseboval bo bralnik prstnih odtisov ter zadnjo kamero z dvojno LED bliskavico.

Ker na zadnji strani ni videti priključkov se sklepa, da ne bo kompatibilen z dodatki MotoMods in zato tudi ne novi zastavonoša, saj je Lenovo že potrdil, da bodo le-ti kompatibilni s trenutnimi dodatki MotoMods.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki