marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

slikaBaterija iPhona 16 Pro Max z večjo gostoto baterijskih celic
17.07.2024

Apple si prizadeva najti način za lažjo zamenjavo baterij iPhonov, da bi zadostili predpisom EU. Podjetje bo lepilne zavihke, ki držijo baterijo na mestu, nadomestilo s kovinskim držalom, ki se odpre ob električnem udarcu, kar poimenujejo električno povzročena odstranitev lepila.

slikaSamsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ekskluzivno za tekmovalce olimpijskih iger
15.07.2024

Samsung je predstavil olimpijsko izdajo svojega novega pametnega telefona Galaxy Z Flip6, ki je posebej zasnovan in prilagojen za vse športnike, ki bodo tekmovali na prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Parizu 2024.

slikaHONOR najavil novi funkciji AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection
12.07.2024

HONOR je razkril dve inovaciji umetne inteligence v napravah, ki sta ustvarjeni za krepitev moči posameznikov in uvedbo nove ravni varnosti uporabnikov. Na sejmu MWC Šanghaj so namreč predstavili svoje najnovejše dosežke na področju umetne inteligence, usmerjene v človeka, in sicer AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection.

članki

Ali HTC kupuje mobilni del Panasonica?


25.03.2013
Objavil: Dare Gliha

Že več mesecev se govori, da se bo Panasonic ponovno umaknil iz trga pametnih mobilnikov. Presenetljivo pa so se pojavile govorice, da naj bi njihov mobilni del odkupil tajvanski HTC skupaj s TSMC.

Zakaj bi se pri HTC odločili za ta korak ni očitnega razloga, ravno tako ne za podjetje TSMC, ki se ukvarja s proizvodnjo polprevodnikov. Eden izmed razlogov bi lahko bili nekateri patenti, ki so v lasti Panasonica. Ravno tako je zanimivo Panasonicovo razmišljanje o ponovnem izhodu iz segmenta, saj so na lanskem mobilnem kongresu predstavljali nove pametne mobilne telefone.

Vseeno so vsaj nam te govorice ne zdijo čisto realne, saj se HTC počasi prebuja in ponovno gradi na svoji znamki, kar dokazuje z nedavno predstavljenim vrhunskim mobilnikom One.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki