marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEmbalažo Samsungovih naprav lahko preoblikujete v različne izdelke
23.06.2021

Ste vedeli, da se samo 17 % od letno zavrženih 50 milijonov ton elektronskih naprav reciklira? Preostalih 83 % ostane na odlagališčih ali, še huje, v morjih in oceanih. Napovedi so, da bo letna količina odvrženih elektronskih naprav do leta 2030 dosegla kar 74 milijonov na leto, kar je prisililo svetovne proizvajalce, da spremenijo proizvodne procese in zmanjšajo škodljive odpadke.

slikaHMD Global sodeluje z Nokio in CGI ter krepi zavezanost podjetniškemu trgu IoT
21.06.2021

HMD Global je predstavil dve strateški sodelovanji, ki bosta podkrepili rast in razvoj poslovne ponudbe interneta stvari, ki jo ponujajo podjetjem po vsem svetu. HMD Global bo sodeloval s priznanim finskim telekomunikacijskim infrastrukturnim podjetjem Nokia in globalnim svetovalnim podjetjem za informacijsko tehnologijo CGI.

slikaAndroid 12 beta je največkrat prenesena preizkusna različica v zgodovini
18.06.2021

Android 12 beta je "daleč najbolj prenesena / nameščena preizkusna različica doslej", je povedal Dave Burke, podpredsednik inženiringa za Android. Na žalost pa ob tem ni podal nobenih konkretnih številk, da bi jih lahko primerjali s prejšnjimi preizkusnimi različicami.

slikaNovi iPad mini bo pomanjšana različica iPada Air
16.06.2021

iPad mini je danes videti zastarel v primerjavi z najnovejšimi iPadi Air in iPadi Pro in tega se pri Applu dodobra zavedajo. Že neštetokrat smo slišali, da je na vrsti prenova najmanjšega tabličnega računalnika, sedaj pa novo poročilo poleg govoric pokaže tudi, kako bo izgledal novi iPad Mini.

slikaKitajske trgovine z aplikacijami odstranjujejo aplikacije za navidezne tipkovnice
14.06.2021

Kitajska si prizadeva za uveljavitev omejitve, katere vrste podatkov o uporabnikih lahko zbirajo mobilne aplikacije, posledično pa je to vplivalo že na več aplikacij. Po poročanju Reutersa sta Sogou in Iflytek virtualne tipkovnice že odstranila iz trgovin, kot sta Huawei AppGallery in App Store.

članki

Ali Apple zmanjšuje proizvodjo iPhona 5C?


14.10.2013
Objavil: Dare Gliha

Apple je z modelom iPhone 5C v težavah. CtechCN namreč navaja, da je Apple prepolovil proizvodnjo iPhona 5C iz 300.000 enot na 150.000 enot dnevno. CtechCN je bil v preteklosti že točen pri napovedih okoli modela 5C, tako da je tudi ta govorica precej verjetna.

Apple iPhone 5C je bil že nekaj časa pred uradno predstavitvijo tarča govoric. Pričakovalo se je, da bo šlo za cenejšo različico Iphona, s katerim naj bi Apple prodrl na Kitajski trg. To se ni zgodilo, saj je 5C komajda kaj cenejši kot 5S.

Tudi Kitajski trg se na 5C ni dobro odzval. Tako je na sivem trgu ta mobilnik moč dobiti že za okoli 500 dolarjev, kar je okoli 30 odstotkov manj, kot je redna prodajna cena (725 dolarjev). Čeprav so bile prodajne številke novega modela na začetku visoke, Apple ni razkril podatka o prodajnih številkah po obeh modelih. Tako lahko le sklepamo, da večino prodaje pade na model 5S.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki