marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Alberto Matrone novi podpredsednik Nokie za srednjo in vzhodno Evropo


20.01.2012
Objavil: Dare Gliha

Vodstvo novoustanovljenega prodajnega oddelka Nokie za srednjo in vzhodno Evropo s sedežem v Avstriji je na začetku januarja 2012 prevzel Alberto Matrone. Kot podpredsednik Nokie za srednjo in vzhodno Evropo je odgovoren za Albanijo, Avstrijo, Bosno in Hercegovino, Bolgarijo, Češko, Črno goro, Hrvaško, Madžarsko, Makedonijo, Poljsko, Romunijo, Slovaško, Slovenijo, Srbijo in Kosovo.

Funkcijo generalnega direktorja za Avstrijo, Hrvaško, Slovenijo ter Bosno in Hercegovino je prav tako na začetku januarja 2012 prevzel Martin-Hannes Giesswein, dosedanji direktor Nokie Avstrija.

Na svojem novem položaju podpredsednika Nokie za srednjo in vzhodno Evropo bo Alberto Matrone skrbel za razvoj in rast posla mobilnih komunikacij v regiji. »Prodajni oddelek Nokie za srednjo in vzhodno Evropo pokriva 14 različnih trgov mobilnih komunikacij. Z osredotočanjem na vlogo močnih lokalnih ekip smo si zadali odgovornost prenesti storitve bližje uporabnikom. Prav tako želimo biti hitrejši in bolj spretni v naših lokalnih aktivnostih. S tem podpiramo Nokiin globalni cilj ustvarjanja tretje velike platforme za pametne telefone,« je dejal Matrone.

Matrone, po rodu Italijan, dela pri Nokii že od leta 1990. Med drugim je v funkciji skrbnika ključnih kupcev usklajeval globalne prodajne aktivnosti za tri italijanske mobilne operaterje – Telecom Italia, Hutchison 3G in WIND. Od leta 2006 je Alberto Matrone zasedal položaj direktorja Nokie na Portugalskem, od leta 2009 pa položaj generalnega direktorja Nokie za Iberski polotok.

Alberto Matrone je magister telekomunikacij in prenosa podatkov ter magister upravljanja in implementacije strategije. Matrone je poročen in oče treh otrok.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki