marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Alberto Matrone novi podpredsednik Nokie za srednjo in vzhodno Evropo


20.01.2012
Objavil: Dare Gliha

Vodstvo novoustanovljenega prodajnega oddelka Nokie za srednjo in vzhodno Evropo s sedežem v Avstriji je na začetku januarja 2012 prevzel Alberto Matrone. Kot podpredsednik Nokie za srednjo in vzhodno Evropo je odgovoren za Albanijo, Avstrijo, Bosno in Hercegovino, Bolgarijo, Češko, Črno goro, Hrvaško, Madžarsko, Makedonijo, Poljsko, Romunijo, Slovaško, Slovenijo, Srbijo in Kosovo.

Funkcijo generalnega direktorja za Avstrijo, Hrvaško, Slovenijo ter Bosno in Hercegovino je prav tako na začetku januarja 2012 prevzel Martin-Hannes Giesswein, dosedanji direktor Nokie Avstrija.

Na svojem novem položaju podpredsednika Nokie za srednjo in vzhodno Evropo bo Alberto Matrone skrbel za razvoj in rast posla mobilnih komunikacij v regiji. »Prodajni oddelek Nokie za srednjo in vzhodno Evropo pokriva 14 različnih trgov mobilnih komunikacij. Z osredotočanjem na vlogo močnih lokalnih ekip smo si zadali odgovornost prenesti storitve bližje uporabnikom. Prav tako želimo biti hitrejši in bolj spretni v naših lokalnih aktivnostih. S tem podpiramo Nokiin globalni cilj ustvarjanja tretje velike platforme za pametne telefone,« je dejal Matrone.

Matrone, po rodu Italijan, dela pri Nokii že od leta 1990. Med drugim je v funkciji skrbnika ključnih kupcev usklajeval globalne prodajne aktivnosti za tri italijanske mobilne operaterje – Telecom Italia, Hutchison 3G in WIND. Od leta 2006 je Alberto Matrone zasedal položaj direktorja Nokie na Portugalskem, od leta 2009 pa položaj generalnega direktorja Nokie za Iberski polotok.

Alberto Matrone je magister telekomunikacij in prenosa podatkov ter magister upravljanja in implementacije strategije. Matrone je poročen in oče treh otrok.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki