marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

AirPods Pro 2 bodo imele funkcijo spremljanja srčnega utripa in slušnega aparata


04.07.2022
Objavil: Dare Gliha

Applove slušalke AirPods Pro 2 bodo kmalu predstavljene, zato se dnevno pojavljajo nove govorice o specifikacijah. Zadnje govorice omenjajo, da bodo nove slušalke opremljene z novim "sistemom v paketu" (SiP) za čip H1, ki podpira prilagodljivo aktivno odpravljanje hrupa.

Izboljšana je tudi funkcija " Find My" ter nove funkcije, kot sta spremljanje srčnega utripa in način uporabe slušnega aparata. Ohišje je opremljeno s priključkom USB-C in ima optimizirano hitro polnjenje. Na pogled bodo nove slušalke podobne modelu AirPods Pro in tudi modelu AirPods 3. Te zelo očitno spadajo v isto družino. AirPods Pro 2 lahko s pomočjo senzorja srčnega utripa spremljajo tudi temperaturo, vendar ni jasno, ali bo spremljanje temperature dejansko na voljo.

Funkcija slušnega pripomočka deluje v povezavi z novim ohišjem, ki ima mikrofon in lahko slišano prenese v slušalke za izboljšanje zvoka. V ohišju je tudi zvočnik, ki lahko predvaja zvoke, ko vklopite funkcijo Find My, s čimer lahko lažje najdete ohišje.

Kar zadeva zvok, lahko očitno pričakujemo kombinacijo prilagojenih visokoamplitudnih pogonskih enot in ojačevalnikov z visokim dinamičnim razponom, s samodejno prilagodljivim izenačevalnikom, prostorskim zvokom za sledenje glavi in souporabo zvoka.

Ali so te govorice točne, bomo seveda izvedeli ob predstavitvi novih slušalk.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki