marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Tehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije


29.04.2024
Objavil: Dare Gliha

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

Po podatkih portala ZDNet je med petimi najpomembnejšimi svetovnimi trendi na področju pametnih telefonov v letu 2024 umetna inteligenca ter uvedba zložljivih in periskopskih objektivov.

Medtem, ko so to morda trendovske teme na tehnološkem področju, je globalni vodja na področju pametnih naprav HONOR trdo delal, da bi te inovacije uresničil v svoji novi vodilni seriji Magic, zlasti v njihovem vodilnem modelu mobilniku HONOR Magic6 Pro. HONOR Magic6 Pro kaže moč napredne tehnologije z generativnimi funkcijami, ki zagotavljajo vrhunsko uporabniško izkušnjo in kljubuje tradiciji običajnih pametnih telefonov.

Štiriplastna struktura za izboljšanje uporabniške izkušnje
HONOR-jeva integracija umetne inteligence obsega štiri plasti, od katerih vsaka na edinstven način izboljša uporabniško izkušnjo. Prva plast uporablja umetno inteligenco na ravni platforme za poenotenje naprav, kar omogoča nemoteno souporabo in sinhronizacijo brez težav. Druga plast se osredotoča na rekonstrukcijo operacijskega sistema ene naprave za boljše razumevanje potreb uporabnikov skozi čas, kar ponazarjajo funkcije, kot sta Magic Portal - umetna inteligenca, ki je osnovana na nameri. Tretja plast uporablja umetno inteligenco neposredno v napravah in izboljšuje funkcije, kot sta obrezovanje in upodabljanje fotografij. Četrta plast združuje umetno inteligenco na napravi in v oblaku, kar ponazarja HONOR-jev AI Privacy Call, ki zagotavlja zasebnost uporabnika s pomočjo usmerjenega oddajanja zvoka.

Najboljša kamera za pametne telefone po mnenju podjetja DXOMARK
HONOR Magic6 Pro ima sistem kamere AI Falcon nove generacije - opremljen je z inteligentnimi zmogljivostmi umetne inteligence. Naprava je prejela tudi zlato oceno 158 točk DXOMARK in tako bila imenovana za najboljšo kamero na pametnem telefonu (ang. Ultimate Camera Smartphone).

Zamegljeni posnetki so postali stvar preteklosti zahvaljujoč novemu HONOR-jevemu sistemu AI Motion Sensing Capture, ki uporablja generativno tehnologijo za optimizacijo slik in videoposnetkov ter tako pomaga ujeti bežeče trenutke. Tehnologija umetne inteligence, vgrajena v sistem kamere, prepozna in se prilagodi vsakemu edinstvenemu in dinamičnemu scenariju, ter zagotavlja izjemno kakovost in jasnost. Še posebej se izkaže pri fotografriranju fotografij v gibanju, za kar prednjači v športni fotografiji ter pri fotografiranju pri slabi svetlosti. Posodobljena različica kamere HONOR AI Falcon v svojem omrežju umetne inteligence hrani več kot 8 milijonov slik, kar je 28-krat več kot prejšnja generacija.

Doživite čarobnost s HONOR-jevo funkcijo Magic Portal
Ena od številnih izstopajočih funkcij je Magic Portal, nova funkcija UI, ki je bila zasnovana z mislijo na potrošnika. Ta inovativna tehnologija omogoča, da naprava interpretira besedilna sporočila, slike in vedenje uporabnikov - na podlagi svojih spoznanj bo predvidela in ponudila rešitve s hitrim klikom.

Kopirate naslov?
Magic Portal bo ponudil, da ga premakne v aplikacijo za navigacijo ali da odpre platformo družbenih omrežij, ko uporabnik posname fotografijo in jo objavi.

Zaupnost klicev
Svet je postal prostor, v katerem si vse več ljudi želi zasebnosti. Napredni razvoj podjetja HONOR je omogočil uvedbo funkcije AI Privacy Call 3.0, ki je resnično spremenila pravila igre v industriji pametnih telefonov. Najnovejšaa tehnologija obravnava vprašanje uhajanja zvoka, ki je pogosta skrb tistih, ki sprejemajo klice v javnih prostorih. S kombinacijo umetne inteligence in strojne opreme funkcija usmerja zvok naravnost v uporabnikovo uho in tako zagotavlja zaupnost pogovorov na javnih prostorih.

HONOR Magic6 Pro potrjuje predanost znamke izdelovanju in ponujanju vrhunskih tehnoloških dosežkov, zlasti na področju umetne inteligence.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki