marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

članki

Adobe razvija dalje


04.10.2010
Objavil: Mitja Zupančič

Pri Adobu so oznanili nadaljevanje razvoja "packagerja" za iPhone. Za to potezo so se odločili po sprostitvi strogih pravil objavljanja aplikacij v AppStoru.

Orodje Adobe Packager je na voljo preko Flash Professional CS5 paketa in omogoča razvijalcem preprosto delo pri aplikacijah za iOS naprave. Kljub temu
pa so pri Applu nekaj mesec nazaj izrazili željo o neuporabi Flasha pri pisanju aplikacij, posledično so zavrnili vso programsko opremo izdelano s tem orodjem.

Sedaj so pri Adobeju na uradnem blogu objavili: "Nadaljevali bomo z razvijanjem Packagerja za iPhone. To je odlična novica za vse razvijalce, iz naših razvijalskih skupnostih slišimo o že potrjenih aplikacijah v App Storu. Radi bi še poudarili o še vedno prisotni restrikciji uporabe Flasha v brskljalnikih."

Adobove delnice so skočile za 12% po Applovi odločitvi o dovolitvi uporabe Flasha v aplikacijah.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki