marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOpažen prototip zložljivega telefona Xiaomi
22.01.2021

Samsung, Huawei in Motorola so že nekaj časa na trgu zložljivih mobilnikov in samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo pridružilo še več podjetij. Zdi se, da Xiaomi v tej smeri precej napreduje, saj je bil v kitajski podzemni železnici opažen zakamufliran prepogljivi model tega podjetja.

slikaGoogle sporočil, da je bil nakup Fitbita končan
20.01.2021

Prejšnji teden je velikan Google v sporočilu za javnost sporočil, da je nakup družbe Fitbit vendarle končan. Napoved je objavil Rick Osterloh, višji podpredsednik Googlovih naprav in storitev.

slikaZDA uvrstile Xiaomi na črni seznam
18.01.2021

Ameriška vlada je prejšnji teden Xiaomi razglasila za "komunistično kitajsko vojaško podjetje" in ga uvrstila na črni seznam. Posledično to pomeni, da bo ameriškim podjetjem in vlagateljem prepovedano vlagati v Xiaomi, tisti, ki pa že imajo delnice podjetja, pa jih bodo primorani prodati do novembra letos.

slikaPregled Googlovega telefona namiguje na funkcijo beleženja klicev
15.01.2021

Lani je Google pri aplikaciji Phone predstavila novo funkcijo snemanja klicev, ki deluje samo z napravami Pixel ter nekaterimi telefoni Nokia in Xiaomi. Na zaslonu tekočega klica se prikaže gumb za snemanje, ki ob pritisku predvaja posnetek, ki oba udeleženca obvesti, da se klic snema.

slikaSamsung bo predstavil množico ISOCELL senzorjev, vključno z 200 MP
13.01.2021

Po mnenju enega najbolj zanesljivih Samsungovih poznavalcev IceUniverse, naj bi korejski tehnološki velikan letos predstavil veliko novih senzorjev za kamere ISOCELL, verjetno pa bo kmalu na voljo tudi tak z ločljivostjo 200 MP.

članki

Adobe razvija dalje


04.10.2010
Objavil: Mitja Zupančič

Pri Adobu so oznanili nadaljevanje razvoja "packagerja" za iPhone. Za to potezo so se odločili po sprostitvi strogih pravil objavljanja aplikacij v AppStoru.

Orodje Adobe Packager je na voljo preko Flash Professional CS5 paketa in omogoča razvijalcem preprosto delo pri aplikacijah za iOS naprave. Kljub temu
pa so pri Applu nekaj mesec nazaj izrazili željo o neuporabi Flasha pri pisanju aplikacij, posledično so zavrnili vso programsko opremo izdelano s tem orodjem.

Sedaj so pri Adobeju na uradnem blogu objavili: "Nadaljevali bomo z razvijanjem Packagerja za iPhone. To je odlična novica za vse razvijalce, iz naših razvijalskih skupnostih slišimo o že potrjenih aplikacijah v App Storu. Radi bi še poudarili o še vedno prisotni restrikciji uporabe Flasha v brskljalnikih."

Adobove delnice so skočile za 12% po Applovi odločitvi o dovolitvi uporabe Flasha v aplikacijah.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki