marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Adobe Premiere Rush na voljo na izbranih Samsung Galaxy napravah


29.05.2019
Objavil: Dare Gliha

Adobe Premiere Rush je aplikacija, namenjena ustvarjanju in objavljanju videoposnetkov ter nudi intuitiven vmesnik in poenostavljanja urejanje video vsebin. Premiere Rush ustvarjalcem vsebin nudi vsa orodja, ki jih potrebujejo za preprosto izdelavo videovsebin na profesionalnem nivoju in je sedaj na voljo za Samsung pametne telefone serije Galaxy S9, Note9 in S10.

Kot rezultat partnerstva med družbama Samsung in Adobe, je Premiere Rush aplikacija popolnoma optimizirana za Galaxy pametne telefone .

Profesionalni videoposnetki, po vaših pogojih

Premiere Rush aplikacija izkorišča zmogljivosti Premiere Pro, optimizirane za mobilne naprave. Z vrhunskimi funkcijami, kot so predloge za gibljive grafike, izboljšanje zvoka z umetno inteligenco, ustvarjanje grafik in mešanje zvoka, Premiere Rush aplikacija uporabnikom omogoča enostaven razrez in urejanje videoposnetkov.

Uporabniki lahko zajamejo visokokakovostne videoposnetke neposredno v aplikaciji in jih takoj začnejo urejati s premikanjem posnetkov po časovni premici. Prav tako imajo možnost, da svobodno prilagajajo zvok, nasičenost barv, postavitev naslova, prehode, glasovno predvajanje in še več - vse to iz glavnega vmesnika. Poleg tega lahko uporabniki dostopajo do vgrajenih predlog za popolnoma prilagodljive animirane naslove iz same aplikacije. Uporabniki lahko videoposnetek s preprostimi možnostmi spreminjanja velikosti prilagodijo za kateri koli kanal. Vsi videoposnetki in spremembe se samodejno sinhronizirajo z oblakom, tako lahko uporabniki dostopajo do svojih videoposnetkov od kjerkoli, ob katerem koli času in iz katere koli naprave.

Premiere Rush za Samsung

Premiere Rush za Samsung je opremljen s celotnim naborom funkcij, ki so posebej optimizirane za Samsung pametne telefone serije Galaxy S9, Note in S10. Posebne funkcije vključujejo optimizacijo grafičnega procesorja za izboljšano učinkovitost urejanja, kar pomeni, da je izvoz videoposnetkov na Galaxy S10 70 % hitrejši kot pri prejšnjih napravah . Podpora HDR10+ in podpora Samsung DeX pa uporabnikom omogočata, da razširijo in optimizirajo svoj delovni prostor.

Uporabniki omenjenih Galaxy naprav z mesečno naročnino na Premiere Rush aplikacijo prejmejo neomejen izvoz videoposnetkov, 100 GB prostora v oblaku in 20 % popusta na letno naročnino.

Na voljo je tudi brezplačna preizkusna različica, ki uporabnikom prej navedenim Galaxy naprav nudi dostop do vseh funkcij Premiere Rush aplikacije, uporabo tako namiznih kot mobilnih aplikacij, 2 GB prostora v oblaku in možnosti ustvarjanja neomejenih videoposnetkov z možnostjo izvoza treh videoposnetkov.

Adobe Premiere Rush za Samsung je na voljo v Galaxy Store in bo v prihodnosti razširjen na več Galaxy naprav.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki